Fulgy de la Clejani a fost sedus de Daniela Crudu când avea doar 13 ani: “Mie îmi place de Cruduţa şi aş vrea să-i pun mâna pe... măcar o dată”

Fulgy de la Clejani a fost sedus de Daniela Crudu pe vremea când era copil.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Fulgy de la Clejani a fost sedus de Daniela Crudu, lucru care a iețit la iveală în timpul unei emisiuni televizate în care familia Clejanilor fusese invitată.

La acea vreme, Fulgy, fiul Vioricăi și lui Ioniță Manole avea doar 13 ani, dar avea deja o preferință clară în ceea ce privește femeile.( citește totul despte drama trăită de iubitul Margheritei de la Clejani)

Citeste si: Viorica de la Clejani se teme pentru viata Margheritei: Vreti sa moara

Citeste si: VIDEO| Iubitul Margheritei, adeptul drogurilor

Citeste si: VIDEO. Scandalul continuă. Margherita de la Clejani a lovit un copil. Totul a fost filmat

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

“Pictorialele incendiare pe care le-a realizat în revistele destinate bărbaților, dar și tinutele sexy pe care le poartă la fiecare apariție au ajutat-o pe aceasta să facă numeroase victime nu doar în rândul milionarilor, ci și în rândul... copiilor. Viorica de la Clejani a dezvăluit, marți seară, în emisiunea "Un show păcătos", că fiul ei de doar 13 ani se află în grupul persoanelor de sex masculin care o plac pe Cruduța.”

, s-a relatat în presă.

Fulgy de la Clejani a fost sedus de Daniela Crudu: "Unde e Cruduţa, mă?"

"Unde e Cruduţa, mă? Că se uită băiatul meu la emisiune...Are 13 ani şi îmi spune: 'Mami, mie îmi place de Cruduţa şi aş vrea să-i pun mâna pe ţâţişoare măcar o dată", a spus Viorica de la Clejani. Daniela Crudu a lipsit din emisiunea respectivă, din cauza unor probleme de sănătate.

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că, după ce Margherita din Clejani a produs un accident de circulație, după ce a consumat substanțe interzise, și Fulgy, mezinul familiei, pare să aibă un istoric destul de complicat cam din același punct de vedere. 

Zvonuri legate de problemele pe care le are Fulgy au mai tot fost în ultimii ani, însă în luna septemebrie a anului 2018, pe rolul Judecătoriei Sectorului 6, Manole Dan Constantin Fulgeraș (pe numele lui real) a aprut intimat într-un proces intentat de Centru de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri Sfântul Stelian, iar Primăria Sectorului 6 apare în calitate de Autoritate Tutelară.

Fulgy de la Clejani a fost sedus de Daniela Crudu. A fost internat la dezintoxicare 

Admite cererea Confirmă măsura internării nevoluntare a intimatului pentru perioada 27.09.2018-17.10.2018. Constată încetarea condiţiilor ce au impus internarea nevoluntară, la data de 17.10.2018 Cheltuielile judiciare reprezentând onorariul avocatului din oficiu în sumă de 260 lei, avansate din fondul Ministerului Justiţiei, rămân în sarcina statului. Cu recurs în 3 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sector 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.10.2018”,  se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 6, conform portal.just.ro.

În 2018, cu puțin timp înainte ca Fulgy să fie internat la dezintoxicare, acesta s-a ales cu o plângere din partea unui magazin de parfumuri unde fiul Clejanilor a intrat și a început să amenințe vânzătoarele cu moartea aproape din senin. Incidentul a avbut loc la puțin timp după ce același Fulgy a fost filmat în timp ce jignea și scuipa un bătrân pe stradă. Nu în ultimul rând, în același an, fosta iubită a tânrului a dezvăluit în presă că a fost agresată de acesta.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Theo, iubitul Margheritei, primele declarații după ce a apărut în presă: „Vreau doar să-mi continui viața, să ies și eu din casă”

Mesajul șocant publicat de Margherita, după ce Viorica de la Clejani a implorat ca familia ei să fie lăsată în pace! „Mai bine mort…”

Margherita de la Clejani, cel mai ciudat interviu. “Margherita cea veche nu mai există”. Cum a putut să se îmbrace fata Clejanilor

Succes incredibil pentru 4 zodii săptămâna aceasta. Totul le merge perfect

Nenorocirea care ar putea lovi și România! Nu mai scapă nimeni! Veste cumplită pentru toată țara

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Rusia continuă șantajul nuclear. A respins toate propunerile ONU privind demilitarizarea centralei Zaporojie

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies