Fulgy s-ar fi schimbat total de când a fost internat la Spitalul Obregia! Ce gest romantic a făcut față de o pacientă

Surse din interiorul unității medicale spun că fiul Clejanilor este parcă un alt om. Ba chiar, s-ar fi îndrăgostit și de o pacientă de pe aceeași secție cu el.

Fulgy
Fulgy
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Primele pagini ale taboidelor au fost ocupate săptămâni întregi cu scanadalul în care a fost implicat Fulgy, fiul Clejanilor. El a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise și a avut niște probleme cu poliția. A urmat apoi o perioadă în care a făcut mai multe declarații controversate și a amenințat mai multe persoalități pubice.

În cele din urmă, el a fost internat  la Spitalul Clinic de Psihiatrie „​Profesor Doctor Alexandru Obregia” două săptămâni, iar susrse din cadrul unității medicale au făcut dezvăluiri incredibile legate de comportamentul său actual. Se pare că fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a schimbat enorm, ba chiar s-ar fi îndrăgostit de o pacientă de pe aceeași secție cu el. Ce gest romantic a făcut față de tânără.

Fulgy
Fulgy

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Fulgy, trasformare totală! S-a îndrăgostit de o pacientă și se comportă complet diferit 

Fiul Clejanilor se află internat la pitalului Obregia, unde primește tratament de specialitate, iar medicii nu-l scapă i secundă de sub ochi. Se pare că tânărul răspunde foarte bine la tratament, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit enorm. Astfel,

Fulgy  a început să facă ceea ce știe el cel mai bine: muzică. Potrivit ciao.ro, artistul obișnuiește să iasă în curte pentru a avea liniște și instipație. Acolo a cunoscut o altă pacientă căreia i-ar fi scris o poezie. 

Citeste si: Fosta iubită a lui Fulgy face dezvăluiri! Ce a spus despre Viorica de la Clejani: „Într-adevăr...”

„Fulgy ar fi vedetă pe secția lui.

El ar fi internat la secția de băieți, așa e la spitalul respectiv, iar lângă ar fi secția de fete. Într-o zi, când i-ar fi lăsat în curte, la aer – au o curte delimitată – Fulgy ar fi ieșit cu caietul în mână, ca să scrie versuri. Acolo, în liniște, se pare că are inspirație. La un moment dat, ar fi vorbit cu o fată, prin gard – ea aflându-se în curtea de lângă – despre ceea ce scrie.

Citeste si: Unde se află, de fapt, Fulgy de când a dispărut din atenția publicului? Ioniță de la Clejani l-a vizitat pentru prima dată

I-ar fi făcut o poezie, i-ar fi scris niște versuri, și i le-ar fi oferit prin gard. Din greșeală, sau poate de emoție, și-ar fi scăpat caietul chiar în curtea fetelor, rugând-o pe aceasta să i-l dea. Tânăra s-ar fi emoționat când a văzut ce versuri i-a facut Fulgy”, au declarat surse pentru  CIAO.RO.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy a avut fantezii cu Raluca Dumitru de la Survivor! Băiatul Clejanilor are un apetit uriaș pentru femeile mature! ”Nu îmi plac copilele”

Margherita de la Clejani, ținută de senzație la sală! Cum a venit îmbrăcată fiica Clejanilor la antrenamente?

Cât cheltuia Fulgy pe o singură noapte în club? Bodyguard-ul cântărețului: „Puțin, cam 1.000 de euro...”

Horoscop Zilnic Duminică 25 Iulie 2021: Vărsătorii se află în toiul unei perioade aglomerate a vieții lor însă este și una în care au parte de rezultate foarte bune

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies