Fulgy și-ar fi amenințat cu moartea sora vitregă! Tânăra a anunțat că merge la poliție: „Mă tem pentru viața copiilor mei”

Ramona, fiica dintr-o relație anterioară a lui Ioniță, dezvăluiri incredibile despre Fulgy. Ce i-ar fi scris pe rețelele de socializare.

Fulgy și Ramona
Fulgy și Ramona
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Fulgy nu se oprește din a amenința personalități publice sau membrii ai familiei. Fiul Clejanilor a început să fie violent verbal și cu sora lui vitregă, Ramona.

Tânăra spune că fiul Vioricăi și al lui Ioniță i-a scris un mesaj de amenințare prin intermediul rețelelor de socializare! 

Ramona, în stare de șoc. A primit amenințări de pe contul de Facebook al lui Fulgy 

Ramona este fiica lui Ioniță de la Clejani, care a rezultat dintr-o relație anterioară a artistului. Recent, aceasta a ieșit public și a povestit că a fost amenințață și înjurată de pe un cont de Facebook ce ar aparține fratelui ei, Fulgy. Tânăra spune că este speriată și că se gândește serios să meargă la poliție pentru a depunde o sesizare, nu o plângere, căci nu este sigură că Fulgy ar putea să se comporte cu ea în acest fel. Ramona speră ca totul să fie parte din așa-zisa stretegie de marketin a lui Fulgy pentru a se promova. 

Citeste si: Sigur nu îl recunoști! Acum are 23 de ani și este implicat într-un scandal uriaș din cauza substanțelor interzise

„Am fost amenințată pe Facebook că îmi omoară copiii, nu știu exact de cine, era contul de Facebook al fratelului meu vitreg, Fulgy. Așa că doresc să fac o sesizare. În cazul în care se întâmplă ceva rău vreau să știți de mine și de familia mea. Voi merge și la Poliție.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Amenințările au fost făcute de pe contul fratelui meu vitreg. Sper totuși să fie vorba de marketing și să nu fie reală amenințarea, mă tem pentru viața copiilor mei. Nu vreau să fac plângere pe numele lui, vreau doar să fac o sesizare la Poliție, nu știu dacă a fost el, nu vreau să vorbesc acum aiurea. Am blocat pagina de Facebook, după acele înjurături”, a declarat Ramona pentru impact.ro. 

Viorica și Ioniță de la Clejani
Viorica și Ioniță de la Clejani

Ioniță și Viorica de la Clejani, motivul pentru care Fulgy se comportă astfel

Cei doi artiști au dezvăluit în urmă cu câteva zile că motivul pentru care fiul lor se comportă astfel este pentru că imită strategiile de promovare ale artiștilor de peste hotare. 

Citeste si: Fulgy are parte de o cerere în căsătorie ca-n filme! Floricica Dansatoarea îl vrea de bărbat: ”Ne luăm amândoi, sunt domnișoară. Fii om de omenie”

„Oamenii fac lucrurile astea în continuare în America. El a început să urmeze această strategie de marketing și a și funcționat. A făcut o emisiune online, n-a interesat pe nimeni.

Uite toată lumea vorbește acum despre el. Eu nu am fost de acord cu această strategie. I-am zis: măi, strategia asta merge până la un punct. Noi suntem în România, tu nu ești Snoop Dogg”, a declarat Ioniță de la Clejani. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Margherita de la Clejani, filmată într-o ipostază controversată în timp ce fratele ei, Fulgy, duce o luptă grea cu substanțele interzise

Viorica și Ioniță de la Clejani pleacă în SUA după scandalul cu Fulgy?! Ce sa întâmplă în acest moment în familia cântăreților?

Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia după ce Fulgy le-a adus acuzații grave: ”Sunt vorbe spuse-n vânt”

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies