Viorica și Ioniță de la Clejani pleacă în SUA după scandalul cu Fulgy?! Ce sa întâmplă în acest moment în familia cântăreților?

Viorica și Ioniță de la Clejani nu au renunțat la visul american, cu atât mai mult cu cât în aceste momente cei doi trec prin momente dificile din cauza copiilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani
Viorica și Ioniță de la Clejani ar încerca viața din America
Autor: Radu Constantin

In articol:

Viorica și Ioniță de la Clejani visează de multă vreme să trăiască în America. Cei doi au mers în SUA în 2019 și au pus la cale câteva proiecte pe care le-au tot amânat. Se pare însă că planurile ar putea reveni în atenția celor doi, mai ales că aceștia s-au arătat deranjați de felul în care copiii lor, Margherita și Fulgy, au ajuns să fie catalogați public din cauza problemelor

pe care le au cu substanțele interzise.

Viorica și Ioniță au vorbit despre plecarea în America

Clejanii au dezvăluit cu ceva vreme în urmă că au în plan să cucerească America. ”Vreau să plec în SUA. Avem niște proiecte mari, este un vis de-al meu. Am plecat de la ”visul american” – totul e posibil. Lucrăm la un musical pe care speranța mea este să-l lansăm undeva pe Broadway. Dar, deocamdată aștept, când ai copiii fericiți, totul merge bine, trăiești bine până la adânci bătrâneți”, spunea Ioniță de la Clejani în urmă cu doi ani. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat: copiii au început să aibă probleme, lumea a aflat de problemele lor, iar banii au început să se împuțineze din cauza pandemiei.

Citeste si: Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia după ce Fulgy le-a adus acuzații grave: ”Sunt vorbe spuse-n vânt”

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

În acest moment, Viorica și Ioniță au decis să nu se mai ascundă, așa cum s-a întâmplat anul trecut, când Margherita a făcut accident sub influența substanțelor și să accepte invitațiile televiziunilor. Cei doi sunt în plină campanie de promovare a noii lor piese iar cu această ocazie încearcă să lămurească și situația lui Fulgy. Până în acest moment, părinții s-au dovedit cei mai buni avocați ai băiatului, Ioniță spunând chiar că tot scandalul provocat de acesta în ultimele zile a fost doar o ”strategie de promovare”.

Citeste si: Ioniță de la Clejani cere ajutorul statului român pentru reabilitarea lui Fulgy: ”Este major, răspunde pentru ceea ce face”. Viorica, de acord cu soțul ei: ”A greșit, se duce la pușcărie”

Clejanii, vizitați acasă de Johnny Depp

Clejani
Familia Clejanilor ar putea alege să trăiască în altă parte

În 2016, Clejanii au fost vizitați la vila lor din Dristor de Johnny Depp, pe care aceștia îl cunoscuseră cu mulți ani în urmă, în America.

Depp se afla în România pentru un concert cu trupa lui, ”Hollywood Vampires” și s-a oprit pentru o noapte de chef la vechii lui prieteni, Clejanii. Superstarul le-a dat atunci asigurări că vor beneficia de sprijinul lui în cazul în care vor încerca să realizeze un proiect în SUA, lucru care s-ar putea întâmpla în perioada următoare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Simion l-a luat la întrebări pe Ioniță de la Clejani, în direct: „Nu ți-a venit să-i arzi două perechi de palme lui Fulgy?”

Un membru Golden Gang sare în apărarea lui Alex Velea, după acuzațiile aruncate în aer de Fulgy: ”Are probleme mintale”

Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații după internarea lui Fulgy la spitalul Obregia: "Și-a atins scopul"

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies