Furtul anului în România! Un hoț a intrat pe geam, a luat un telefon, dar ce a urmat întrece orice imaginație

Furtul anului în România s-a petrecut la Vaslui. Un tânăr a fost și tupeist, dar și extrem de nehotărât, după ce a intrat pe geam pentru a da o spargere într-un apartament.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Profitând de faptul cã proprietarul imobilului a lãsat geamul deschis la bucãtãrie, acesta a intrat în casã si a furat un telefon mobil de ultimã generatie. A fost prins în fapt de ginerele proprietarului, care l-a alergat, fãrã sã-l prindã, pânã dincolo de semafoarele de la Independenta, relatează vremeanoua.ro. În timp ce pãgubitul explica politistilor ce s-a întâmplat, hotul s-a întors cu telefonul la locul faptei si l-a înapoiat, lãsându-l pe pervazul de la bucãtãrie. “Probabil i-a spus cineva cã dispozitivele astea pot fi urmãrite, de asta l-a adus înapoi” ne-a declarat vasluianul care si-a recãpãtat telefonul într-o manierã la care nu se astepta.

Furtul a avut loc vineri seara, în jur de ora 23:00, într-un apartament situat la parterul unui bloc de lângã Piata Centralã. “Eram cu totii acasã, eu, sotia, fiica, ginerele si nepotelele. Am stat în bucutãrie si am mai vorbit, iar pe la 23:00 ne-am dus la somn. Dupã nici cinci minute ginerele meu s-a întors la bucãtãrie pentru a lua biberoanele nepotelelor. Când a deschis usa s-a trezit cu hotul în casã. Era lângã geam, reusise sã ia un telefon. Ginerele meu, când l-a vãzut, a dat sã-l prindã, dar hotul sãrise înapoi afarã. A fugit dupã el, pânã aproape de intersectia de la Independenta, dar nu l-a mai prins. Imediat am dat telefon la 112, politistii au venit foarte repede. Au fãcut mãsurãtori, au luat amprente, în speranta cã îl vor putea identifica pe cel care imi furase telefonul”, ne-a declarat victima hotului.

S-a întors la locul faptei

Nu a durat mult timp de la producerea furtului iar hotul s-a întors la locul faptei, pentru a înapoia bunul. “Cât timp am explicat politistilor ce s-a întâmplat, hotul a venit pe lângã perete, a pus telefonul pe pervaz si a fugit din nou. Probabil a vãzut cã e blocat si neavând ce face cu el, l-a adus înapoi. Nu este exclus ca cineva sã-i fi zis cã dispozitivele astea pot fi urmãrite si de teamã cã va fi prins a decis sã-l înapoieze. A fost si sperieturã pentru noi, dar ne-a încercat si un sentiment de revoltã pentru cã tupeul acestor hoti nu mai cunoaste limitã. Au ajuns sã intre în apartamente fãrã nicio jenã. Ce e mai grav e cã, din ce mi-a spus ginerele, ar fi vorba despre un tânãr de 16-17 ani” a mai spus vasluianul care a fost furat.

Sursa foto: vremeanoua.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: