Gabi Cristea, party în carantină pentru fiica ei de un an. Imagini spectaculoase de la vila vedetei

Gabriela Cristea a sărbătorit în carantină auto-impusă ziua de naștere a fiicei cele mici, care a împlinit 1 an pe 17 martie.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea nu s-ar fi gândit niciodată că prima zi de naștere din viața lui Iris, fetița ei cea mică, se va petrece acasă, fără nici un invitat și izolat de restul lumii. Cu toate că întreaga lume s-a baricadat în casă de teama coronavirusului, vedeta a ținut să organizeze o petrecere în patru, alături de soțul Tavi și fiica cea mare, Victoria.

fara descriere
fara descriere

”Am făcut un tort mititel, că suntem doar noi patru, o să umflu niște baloane pe care le-am găsit la supermarket înainte să ne baricadăm în casă, avem și niște suflătoare care fac zgomot, avem coifuri, o avem pe Victoria care se distrează din orice, Iris care râde la toate glumele Victoriei, muzică, distracție și mai ales iubire”, a povestit Gabriela Cristea pe vlogul ei.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

fara descriere

Tavi și Gabriela s-au trezit dis de dimineață și au transformat livingul de la parter într-un veritabil loc de joacă. Au adus jucării, au montat o căsuță colorată și au umflat zeci de baloane. Atunci când fetele s-au trezit, acestea au avut parte de o surpriză uriașă.

Citeste si: Cum a răspuns tatăl Gabrielei Cristea la întrebarea: ”Ați violat-o pe Gabriela?” Care a fost răspunsul lui Eugeniu

Citeste si: Gabriela Cristea și-a iertat tatăl: "Sunt împăcată acum cu viața mea"

Citeste si: Mădălin Ionescu și Gabriela Cristea i-au făcut galerie Cristinei Șișcanu la Survivor, din fața televizorului!

Gabi Cristea n-a mai avut turtă s-o rupă

fara descriere

Fetele s-au distrat și nu au vrut să simtă lipsa invitaților, mai ales că părinții s-au străduit să le facă să se simtă bine. La final, sărbătorita a suflat în tort și s-a cântat ”la mulți ani”. Gabriela și Tavi au fost nevoiți să renunțe la tradiționala rupere a turtei, pentru simplul motiv că... nu au avut turtă. În astfel de momente este mult mai greu să ai chiar tot ce-ți trebuie pentru un astfel de eveniment.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate