Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar! Vezi câţi bani a pierdut cântăreţul în ultimii ani!

Rezultatele firmei cântăreţului arată că Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Se poate spune că Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar. Cântăreţul şi-a înfiinţat în 2006 o firmă prin care îşi derulează afacerile din domeniul muzical, Taktix Media SRL. De-a lungul anilor, firma  aalternat profiturile de câteva zeci de mii de lei cu pierderile de acelaşi calibru. Cel mai bun an al firmei lui Cotabiţă a fost 2015, când s-a bifat un profit de 81.818 lei, iar cel mai prost a fost 2016, când pierderea a fost de 131.788 de lei. (vezi ce s-a întâmplat cu Cotabiţă după accidentul cerebral)

Citeste si: Gabriel Cotabiță, concert de zile mari la Buzău! Peste 24000 de spectatori în primele două zile la Drăgaica

Citeste si: Vedeta de la Pro TV a rupt internetul. Bărbatul misterios i-a „activat” instant pe fani - evz.ro

Citeste si: A murit tatăl Laurei Cosoi! A fost răpus de COVID-19. Vedeta a confirmat decesul – EXCLUSIV / UPDATE - bzi.ro

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu creierul lui Mihai Constantinescu!

Citeste si: Gabriel Cotabiță e în culmea fericirii: ”Am avut un moment de grație!”

Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar. Gaura financiară e de aproximativ 50.000 de euro

Ultimii doi ani au fost şi ei foarte slabi. În 2017, Taktix Media SRL a făcut un profit de doar 67 de lei, în timp ce în 2018 s-a înregistrat o pierdere de 23.053 de lei. Un bilanţ al firmei în ultimii 6 ani arată că aceasta i-a provocat lui Cotabiţă o pierdere totală de 115.822 de lei. Dacă adăugăm şi datoriile, care erau, la finalul lui 2018, de 98.208 lei, arată că Taktix Media SRL i-a provocat lui Cotabiţă o gaură financiară de 214.030 lei, adică aproximativ 50.000 de euro.

Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar: “A avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente" 

E clar că Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar. În 2015, cântăreţul a suferit un atac cerebral, acesta fiind în comă mai bine de o lună. Cotabiţă s-a recuperat nesperat de rapid şi şi-a reluat activitatea muzicală. “Cotabiţă a avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente! După accident, a făcut multe investigaţii, a mers la recuperare şi, fireşte, şi-a cumpărat medicamente care au fost extrem de costisitoare. Aşa s-a ajuns la sume imense, pe care el a încercat să le căştige din spectacole sau din prezenţe la emisiuni, însă nu au fost  suficiente. Totul s-a adunat, fiindcă tratamentele au fost scumpe”, au dezvăluit persoane apropiate lui Cotabiţă pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

Breaking News! Iohannis se duce de urgență la spital. Este știrea momentului

Probleme mari pentru Anamaria Prodan! A ajuns de urgență la spital! Un alt nume greu din fotbal, în stare critică: medicii sunt rezervați

Gabriel Cotabiță își lansează astăzi noua piesă! Artistul colaborează cu Andrei Tudor

Câştigurile din muzică ale Giuliei sunt în continuă creştere!  Vezi câţi bani a strâns cântăreaţa!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies