Gabriel Cotabiță, dezvăluiri cutremurătoare despre sănătatea lui! ”În primul an după accidentul cerebral, aveam tulburări de memorie! Îmi trebuia prompter când urcam pe scenă” EXCLUSIV

Gabriel Cotabiță a vorbit în premieră despre problemele cu care s-a confruntat în primul an după ce a trecut pe lângă moarte

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

In articol:

La mai bine de patru ani de la accidentul cerebral care ar fi putut să îi pună capăt vieții, Gabriel Cotabiță pare că și-a revenit complet! Îndrăgitul cântăreț arată foarte bine, este prezent pe toate scenele țării și, recent, a scos și o melodie.

Gabriel Cotabiță trăiește a doua tinerețe, după ce în vara anului 2015, a trecut pe lângă moarte. La vremea respectivă, aflat la sala de sport, artistul a suferit un  accident cerebral care ar fi putut avea urmări tragice. Toată lumea știe că starul muzicii ușoare românești a stat în comă o lună, timp în care doctorii au făcut și imposibilul pentru a-l salva, iar familia și prietenii au recurs la rugăciuni comune pentru a se întâmpla o minune. Suprinzător, chiar și pentru specialiștii care nu îi mai dădeau nici măcar 1% șanse de supraviețuire, după ce a zăcut fără vlagă pe patul de spital, conectat numai la aparate, Gabi și-a revenit și, încet, încet, cu ajutorul medicinei moderne, a ajuns să se vindece.

Citeste si: Șocant! A refuzat să facă amor cu soțul său și și-a găsit sfârșitul! Ce au descoperit vecinii sub pătură

Citeste si: Un tânăr din Botoșani a ajuns să doarmă prin parcuri: „Mă trimite soția după mâncare pentru copii și eu pierd banii la jocuri”

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, adevărul despre motivul pentru care a bătut-o pe Roxana: „Uite la ce s-a ajuns din cauza ei!”

fara descriere

Gabriel Cotabiță a avut tulburări de memorie după accidentul cerebral! ”Nu îmi aduceam aminte versurile”

Anii au trecut și, actualmente, accidentul cerebral este doar o amintuire urâtă pentru celebrul interpret. Mai mult, el vorbește cu detașare despre tot ce i s-a întâmplat! 

În premieră pentru WOWbiz.ro, artistul a dezvăluit cum a fost primul an după acea nenorocire. Nimeni nu știe că Gabriel Cotabiță a avut tulburări de memorie după accidentul cerebral și cu greu reușea să ascundă acest lucru, mai ales în spectacole! ”Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate... și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a povestit Gabriel Cotabiță, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate