kanald.ro
Gabriela Cristea, adevărul despre ingredientele folosite pentru cozonaci
Gabriela Cristea, adevărul despre ingredientele folosite pentru cozonaci
Vedete
Gabriela Cristea le-a răspuns tuturor celor care au emis în spațiul public opinii eronate despre calitatea produselor pe care le folosește în prepararea cozonacilor.
În urma cu doar câteva săptămâni, Gabriela Cristea a lansat în mediul online prima sa afacere cu specific culinar, prin care și cei mai pretențioși și pofticioși clienți pot avea parte de cozonaci, prăjituri și produse de patiserie de primă clasă, care respectă în tocmai exigențele, normele și standardele impuse. Pentru că își dorește ca toți clienții săi să fie pe deplin mulțumiți și să revină cu noi comenzi pentru evenimentele importante din viața lor, dar nu numai, a ales să folosească unele dintre cele mai calitative produse de pe piață, de la ingredientele de bază, cum ar fi făină, ouă, lapte, drojdie- și până la creme, compoziție, ustensile și produse de ambalare.
Opiniile eronate care au circulat în ultimele zile în spațiul public, după ce unii dintre internauți au pus la îndoială calitatea ingredientelor folosite de Gabriela Cristea, au făcut-o să ia cuvântul și să vorbească despre ce se află, de fapt, în spatele cortinelor și care este raționamentul pe care se bazează și pe care îl pune de fiecare dată în aplicare nu numai atunci când vine vorba de familia sa, dar și de toți clienții săi. Se știe despre soția lui Tavi Clonda că este foarte exigentă atunci când vine vorba de calitatea ingredientelor sau mâncărurilor pe care ea și familia sa le consumă, mai ales că are acasă doi copii mici, care merită
Citeste si: Incredibil! Ce a apărut la mormântul lui Andrei Perneș la opt luni după moartea sa- kanald.ro
Pusă în fața unui val de opinii eronate, Gabriela Cristea a decis să dezmintă zvonurile despre ingredientele pe care le folosește, totul pornind de la aromele pentru cremele de bază pentru cozonaci și alte tipuri de prăjituri și preparate, puse ulterior spre vânzare clienților ei. Prezentatoarea TV a ținut să precizeze că produsele artizanale pe care ea le comercializează sunt preparate numai din ingrediente premium, atent alese și combinate, ingrediente proaspete, fără produse semipreparate sau premixuri, fără aditivi sau substanțe neprietenoase, care întotdeauna vor face diferența între un produs mediocru și unul premium, așa cum ea comercializează.
La scurtă vreme după valul de critici nefondate venite din partea internauților, sinceră și transparentă, ca de obicei, Gabriela Cristea a ținut să precizeze, în primul rând, faptul că toate produsele care pleacă spre clienții săi sunt realizate într-un laborator care respectă cu strictețe regulile de igienă, producție și de ambalare, pentru ca și cei mai pretențioși să se bucure de experiențe culinare de neuitat.
„Astăzi am să fiu super cinstită cu voi și am să vă povestesc despre praful pe care îl folosesc în bucătărie. Șoc și groază! Praful pe care eu îl folosesc bucătărie este... praful de sare! Praful de sare, atât de necesar în bucătărie atunci când gătim produse sărate, dar și pe cele dulci, pentru că da, este important să punem sare în preparatele dulci, pentru că sarea desface aromele. La mine în bucătărie până și praful de sare este magie, pentru că eu folosesc sare roz de Himalaya. V-o recomand s-o folosiți și voi, este de cea mai bună calitate. Produsele pe care eu le folosesc acasă la mine, pentru familia mea, sunt de cea mai înaltă calitate. Ouăle sunt din sursă sigură, făina mea are un indice proteic de 15%, laptele nu are niciodată mai mult de 3,5% grăsime, iar untul are undeva la 80% grăsime. În felul acesta, aluaturile mele cresc și sunt extrem de elastice și extrem de ușor de modelat, iar la final cozonacii mei se desfac în pale, pale. La fel procedez și aceleiași produse și la Fărâma, brandul pe care l-am creat împreună cu familia mea cu dragoste și cu bucurie, pentru că știu, avem doi copii acasă și ne-am dorit ca ei să mănânce sănătos și produse de cea mai înaltă calitate. La fel am procedat și la Fărâma, și toate produsele care vor veni către voi vor fi unele care să satisfacă și pe cei mai pretențioși dintre voi. De săptămână viitoare, începem să livrăm cozonacii către voi, așa cum ați dori și așa cum ați comandat.
Citeste si: Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice- revistagalenus.ro
Așa că, de săptămâna viitoare, o să mă vedeți mai des în laborator. Acolo, împreună cu echipa mea inimoasă, vom face cele mai bune produse pentru voi. Știu că doriți să vedeți și laboratorul, așa că, atunci când a să găsesc un răgaz, vă promit că o să fac un tur pentru voi și o să vă arăt echipamentele de ultimă generație pe care le-am achiziționat, tocmai ca produsele să ajungă la voi toți care le-ați comandat și să îndeplinească toate standardele de calitate. Știm că igiena eocupă un rol important, așa că ne-am ocupat în mod excepțional de acest aspect, dar asta o să vedeți și o să vă convingeți voi când o să fac turul laboratorului pe care l-am promis și o să mă țin de cuvânt. Comenzile pentru perioada de Paște sunt încă deschise, dar sunt zile când suntem full, așa că, dacă încă nu ați apucat să vă comandați cozonacii pentru perioada de Paște, e momentul să o faceți cât de curând. Dragilor, vă doresc să aveți parte de un weekend fabulos și să ne fie bine!.”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.