Gabriela Firea i-a cerut unui jurnalist să o lovească: "Daţi-mi o palmă, un pumn, faceţi-mi ceva"

abriela Firea, interviu halucinant. Edilul Capitalei a avut o reacție neașteptat la finalul interviului.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Gabriela Firea, interviu halucinant. Edilul Capitalei a avut o reacție neașteptat la finalul interviului acordat pentru DC News și i-a cerut jurnalistului să o lovească.

"La final, măcar daţi-mi un pumn. Bateţi-mă, scoateţi o ghioagă, daţi-mi în cap. Nu de alta, dar vor sări haterii să vă spună că nu aţi fost un ziarist corect că nu m-aţi bătut realmente. Haideţi, eu mă ridic şi dvs daţi-mi, de control aşa, măcar o palmă. Păi vreţi să păţiţi ca dl Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a batut? Daţi-mi o palmă, un pumn, faceţi-mi ceva, şi eu mă apăr”, a afirmat primarul Gabriela Firea la finalul interviului. După ce jurnalistul a refuzat, primarul a insistat. „Repet, să bă apăraţi de deontologi, că m-aţi lăsat să vorbesc. Ca în democraţie nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog. O palmă usturătoare”.

Firea, protagonista celui mai urât scandal

Gabriela Firea nu s-a lăsat. Ea a precizat apoi că va merge la un radio sau la un post de televiziune ca "să-mi iau bătaia cuvenită să spăl ruşinea ziariştilor care nu-i bat pe invitaţi în platou”.

Aceste reacții în lanț vin după ce Gabriela Firea a fost implicată într-un scandal de mare controversă. Edilul Capitalei a distribuit pe Facebook un mesaj ironic semnat de Dana Budeanu, la adresa fondatoarelor Asociației Dăruiește Viață. Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu construiesc din fonduri private un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Firea a fost invitată în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu să discute despre acest subiect. După emisiune, Cristian Tudor Popescu, invitat adesea și el în aceeași emisiune, s-a arătat indignat de faptul că moderatorul nu a tras-o la răspundere pe Firea, amenințând și că va începe să refuze pe viitor invitațiile postului de televiziune. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate