Gabriela Firea s-a împăcat cu Denise Rifai, la o zi după condamnarea lui Liviu Dragnea! Cele mai aprige femei din politică și-au dat mâna în fața judecătorilor

Gabriela Firea a făcut pace cu Denise Rifai, pe care o dăduse în judecată anul trecut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

Gabriela Firea și-a retras cererea de chemare în judecată împotriva lui Denise Rifai chiar înainte de pronunțarea sentinței. Ceea ce se anunța ”bătălia anului” în viața politică, o ”înfruntare între cele mai aprige femei din spațiul public” s-a terminat cu o strângere simbolică de mână.

fara descriere

Citeste si: Denise Rifai a făcut mărturisirea! Ce politician a cucerit-o: "E un bărbat bine"

Citeste si: Cea mai bizară ipoteză despre despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase: ”Cică a prins-o cu Alex Velea. Ăla cu cântecele...”

Citeste si: Gabriela Firea este copleşită de datorii uriaşe! Firma ei de imobiliare a adunat restanţe impresionante!

”În baza art 406 CPC, ia act de renunțarea la judecată. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul București”, sună sec decizia judecătorilor. Momentul în care judecătorii au închis procesul, la cererea Gabrielei Firea, are și el o simbolistică aparte: s-a întâmplat la exact o zi după ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv și la două după alegerile europarlamantare.  Trei zile mai târziu, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, își anunța candidatura la alegerile prezidențiale, însă la un post concurent celui la care lucrează Denise Rifai.

Gabriela Firea are mai multe procese pe rol

fara descriere

Gabriela Firea a început încă de anul trecut o adevărată campanie împotriva celor c are ”au depășit limita în ceea ce privește atacurile la viața personală”, așa cum spunea ea. Ea a dat în judecată mai multe publicații, jurnaliști sau bloggeri, inclusiv site-ul de satiră ”Times New Roman”, în solidar cu Irina Tănase (iubita lui Liviu Dragnea), Carmen Dan sau Olguța Vasilescu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate