Gabriela Firea şi fiul ei s-au îmbogăţit din afacerile imobiliare! Vezi ce profit uriaş a făcut firma Primarului Capitalei!

Rezultatele firmei arată că Gabriela Firea şi fiul ei s-au îmbogăţit din afacerile imobiliare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Gabriela Firea şi fiul ei s-au îmbogăţit din afacerile imobiliare. Primarul Bucureştiului este acţionar majoritar la o firmă al cărei domeniu de activitate este „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare”. „Principalii asociaţi ai Tudor Imob Media SRL sunt Gabriela Firea, cu 50% din părţile sociale, şi fiul său, Tudor Ştefan Firea (25%)”, a scris profit.ro. (vezi cum s-a dublat salariul Gabrielei Firea în doar doi ani)

Citeste si: Carmen Dan și-a tras mașină ”de bugetar”! Ministul de Interne are un SUV de peste 40.000 euro

Citeste si: Gabriela Firea, operată din nou! Ce i-au spus medicii primarului

Citeste si: Gabriela Firea, zi importantă pentru familia ei. Edilul Capitalei își sărbătorește azi băiatul, pe Zian-Mihail

Gabriela Firea şi fiul ei s-au îmbogăţit din afacerile imobiliare. Tudor e băiatul din prima căsnicie

Tudor este fiul din prima căsnicie a Gabrielei Firea, cu afaceristul Răsvan Firea, care a decedat în 2010. Ulterior, Firea s-a măritat cu Florentin Pandele, căruia i-a dăruit doi băieţi, pe David şi Zian. „Tudor Imob Media SRL” a fost înfiinţâată în 2004 şi a avut rezultate contradictorii de-a lungul  timpului. Cel mai bun a fost 2015, când profitul a fost de 662.976 de lei, iar cel mai prost a fost 2012, când s-a bifat o pierdere de 255.104 lei.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate