Gata cu secretele! Ce legătură are Mirela Vaida cu „Vulpița”? Acum nu mai pot nega

S-a aflat și ultimul secret despre soții Stegaru. Cine a poreclit-o pe Veronica „Vulpița” și de ce? Nu o să îți vină să crezi.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Gata cu secretele! Ce legătură are Mirela Vaida cu „Vulpița”? Acum nu mai pot nega


In articol:

Mulți dintre cei care îi urmăresc pe soții Stegaru la televizor și-au pus întrebarea cine i-a pus Veronicăi porecla de Vulpița. Ei bine s-a aflat și asta. Surprinzător sau nu, cea care a numit-o așa pe tânăra din Blăgești este chiar prezentatoarea emisiunii a cărăr protagoniști sunt cei doi soți de câteva luni bune, Mirela Vaida.

Cine a poreclit-o pe Veronica Stegaru „Vulpița”?

Prezentatoarea de televiziune a numit-o pe Veronica ”Vulpița”, după ce asociat-o cu o vulpe șireată, după ce a aflat povestea infidelităților din timpul căsniciei. Aceasta l-a înșelat de mai multe ori pe Viorel. 

Citeste si: IPS Pimen s-a așezat în sicriu cu o jumătate de an înainte să moară: „Am văzut că încap”

Citeste si: ȘOC la Puterea dragostei! Mary și Robert au anulat nunta! Declarații exclusive

Citeste si: Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities, dezvăluiri fără perdea din perioada adolescenței. La ce metode a recurs ca să aibă sânii mai mari

Se pare că acest nume de Vulpița a făcut-o celebră pe Veronica Stegaru, care acum nu se bucură doar de un nume, ci și de un succes răsunător în cariera muzicală. Vulpița face furori pe YouTube cu fiecare piesă pe care o scoate, depășind artiști renumiți din industrie. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate