”Gelozia chiar este binevenită” Alina Pușcaș, totul despre relația cu Mihai Stoenescu. Cum își mențin iubirea, după 8 ani de relație

Alina Pușcaș vorbește deschis despre mariajul său.

Autor: Alis Pop

In articol:

Alina Pușcaș și Mihai Stoenesu formează un cuplu de aproape un deceniu, au trei copii și duc o viață lipsită de orice griji.

Cei doi își trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioșilor și puține sunt dățile când prezentatoarea vorbește public despre familia sa.

Citeste si: Alina Pușcaș, vacanță romantică alături de soțul ei! Prezentatoarea TV radiază de fericire: „Nebunii, relaxare, iubire”

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu, iubire presărată cu micii gelozii

Acum, însă, în cadrul unui interviu, după mulți ani de relație, Alina Pușcaș a dat cărțile pe față. Vedeta declară că, deși au trecut printre multe ea și soțul ei și nu mai e nevoie de nici o demonstrație de iubire, înțelegere și susținere, uneori, pentru că au sentimente intense, încă apare gelozia între ei.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Conform Alinei Pușcaș să fii gelos pe cel sau cea de lângă tine este până la urmă o demonstrație de iubire și un mod de a menține flacăra pasiunii aprinsă.

În mintea sa, o relație în care nu-și face loc și gelozia este una în care cei doi parteneri și-au pierdut interesul unul față de celălalt.

”Loc de gelozie cred că ar fi în orice relație, chiar și după mulți ani de conviețuire, dacă mai există pasiune, iubire și un motiv întemeiat. Femeile au uneori motive mai puțin întemeiate să fie geloase și, totuși, se manifestă: poate uneori și din nesiguranță.

Până la urmă, o doză de gelozie chiar cred că este binevenită. Te poți folosi de ea ca de un condiment în viața de cuplu. Mă gândesc acum că lipsa totală a ei ar echivala cu dezinteresul. Deci, nu e chiar atât de rău să mai erupă vulcanul din când în când. Eu sunt o fire destul de vulcanică, deși, de când am copiii, am devenit ceva mai potolită”, a spus Alina Pușcaș, conform okmagazine.ro.

Și nu doar gelozia încă își face loc în relația ei de cuplu. Alina Pușcaș. Mamă a trei copii, persoană publică cu o agenda plină și soția unui medic la fel de ocupat, spune că timpul în doi este important pentru o relație sănătoasă.

Vedeta este de părere că la despărțire ajung doar cuplurile care nu se mai iubesc, nu care spun că nu mai au timp de ei.

Citeste si: Alina Pușcaș, o nouă schimbare de look. Prezentatoarea TV s-a vopsit fix înainte de a pleca în vacanță

Drept exemplu, cu sau fără prea mult timp la dispoziție, Alina Pușcaș face mereu în așa fel încât să își surprindă soțul cu mici întâlniri, declarații sau gesturi tandre, puse în practică și de el.

„Din plin (n.r. au timp de ei doi)! Ne facem timp. Uneori mă programez la clinică la el, să trec doar pentru un sărut pe fugă. Mi se pare important să surprinzi mereu, să-ți arăți pasiunea sub orice formă și în orice moment al zilei, fie că suntem rupți de oboseală sau super fresh. Știu că sunt multe cupluri care ajung să își justifice cumva lipsa de atenție și deteriorarea pasiunii dintre ei prin nașterea unui copilaș. Dacă iubirea este acolo, nici oboseala, nici venirea pe lume a unui copil nu o pot schimba. Nu există așa ceva! Îți iubești partenerul printre biberoane sau mesele de diversificare, în orele în care bebelușul doarme, când mai trece soacra în vizită și plimbă o oră bebelușul prin parc. Găsești oricând momente, chef și drag de partener să ai! Anul acesta facem opt ani de când suntem împreună și tot clocotim”, a mai spus prezentatoarea show-ului de transformări.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alina Pușcaș se confruntă cu probleme de sănătate! Prezentatoarea TV a vorbit abia acum despre starea sa: „Sunt varză. Sunt toată umflată”

Alina Pușcaș, respinsă la o agenție de modele din cauza vergeturilor! Prezentatoarea reacționează în scandalul cu George Buhnici: "Am crezut că nu sunt suficientă eu, eram...

Mirela Vaida și Alina Pușcaș, mame pentru a patra oară? Ce au dezvăluit cele două prezentatoare la petrecerea aniversară a lui Pepe: ”Cât de frumoasă e senzația”

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies