Genco este “doborât”, azi, în ”Lacrimi la Marea Neagră”

Murat pune, fara sa vrea, in pericol intreaga familie. Dusmanii tanarului ataca intreaga familie Kaleli.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Cand Fikret afla ce se intampla, barbatul le sare imediat in ajutor membrilor familiei Kaleli.

Genco se bucura de “atentia” fiului sau, Tarik, care s-a hotarat sa grabeasca nunta cu Mercan. Cei doi tineri si-au dat seama ca se potrivesc si ca suferintele indurate in trecut i-au apropiat.

Nici Genco si nici Cemil, tatii viitorilor miri, nu stiu, insa, ca tinerii au un plan ascuns. La scurt timp de la nunta fiului sau, Genco va avea parte de “un alt” Tarik.

fara descriere

Hazan se bucura de toata atentia si iubirea lui Ferhat care ii este in preajma mereu frumoasei fete. Cei doi tineri traiesc fericirea sentimentelor pe care le nutresc reciproc.

Citeste si: Elena Merișoreanu, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș: „Probabil că Ileana Ciuculete l-a luat lângă ea!”

Citeste si: A murit actrița Shelley Morrison, din serialul „Will and Grace”. Ce s-a întâmplat cu protagonista celebrului serial

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mărturisiri dureroase despre perioada în care era despărţită de Culiță Sterp

fara descriere

Cu toate acestea, Hazan vede suferinta continua a surorii si mamei sale, si decide sa locuiasca in casa lui Genco, impreuna cu acestea. Hazan are un plan secret pentru a-si salva familia din calvarul pe care-l traiesc acestea alaturi de Genco. Hazan, Melek si Nilufer se bucura de tot sprijinul lui Fikret si impreuna reusesc sa-i vina de hac lui Genco. Genco este “doborat”.

fara descriere

Familia Kaleli are parte de o mare bucurie. Masal, fiica lui Nefes si Tahir, intregeste familia.    

Nu ratati azi un nou episod din serialul ”Lacrimi la Marea Neagra”, de la 20.00, la Kanal D. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate