Elena Merișoreanu, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș: „Probabil că Ileana Ciuculete l-a luat lângă ea!”

Elena Merișoreanu a aflat de moartea fostului soț a Ilenei Ciuculete și a făcut primele declarații.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Vestea fulgerătoare că văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, a murit, a făcut înconjurul României și i-a șocat pe toți. 

Citeste si: Descoperire tragică în România. Au găsit-o moartă-n casă și n-au mai putut să o salveze

Citeste si: Vivi, iubita lui Cornel Galeș, decizie de ultimă oră. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit

Citeste si: Gest sfâșietor de ziua Luizei. Fata ar fi împlinit azi 19 ani, iar mama și bunicul i-au pregătit o surpriză

Elena Merișoreanu, primele declarații după moartea lui Cornel Galeș: „Probabil că iubirea dintre ei, l-a luat lângă ea!”

Elena Merișoreanu, o apropiată a regretatei artiste Ileana Ciuculete, nu mai păstrase legătura cu fostul soț al artistei și a aflat cu durere despre moartea lui. Ea crede vorba din popor precum că, dacă doi oameni se iubesc, iar unul dintre ei moare, cel de-al doilea nu va rezista singur. 

„Dumnezeu să-l ierte, să facă legea. Probabil că iubirea dintre ei, l-a luat lângă ea. Eu n-am știut că s-a mutat în Spania. Regret și îmi pare rău de deces, era tânăr, avea toată viața înainte. Copiii Ilenei Ciuculete au fost lăsați de izbeliște încă de mici, să aibă grijă acum și să-și vadă de familiile lor”, a declarat Elena Merișoreanu, conform România tv.  
fara descriere

Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, primele declarații după aflarea veștii că Cornel Galeș a murit 

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care a rămas să aibă grijă de bătrâna mamă a artistei, a fost mult timp în război cu Cornel Galeș. A fost scandal între văduvul cântăreței de muzică populară și familia acesteia pe averea rămasă după moartea îndrăgitei artiste. 

fara descriere

Într-un final, s-au rupt toate legăturile, iar Cornel Galeș și-a văzut de viață. S-a angajat la o agenție de turism și ultimii ani i-a petrecut mai mult în strănătate. În ultima perioadă era în Spania, iar de acolo a venit vestea tragică: Cornel Galeș ar fi murit într-un accident rutier în zona Valencia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate