A murit actrița Shelley Morrison, din serialul „Will and Grace”. Ce s-a întâmplat cu protagonista celebrului serial

Actrița Shelley Morrison, starul din serialul „Will and Grace”, a murit, duminică, la vârsta de 83 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Actrița suferea de insuficiență cardiacă și a murit la un spital din Los Angeles, potrivit The Hollywood Reporter.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei 2 decembrie: Se lasă cu bătaie între fetele din casă!

Citeste si: Cornel Galeș și-ar fi prevestit moartea. Detaliul observat de internauți: „Parcă postarile astea au dat de înțeles”

Citeste si: Soţul Andreei Bălan a răbufnit după ce „Firicel” a câştigat procesul cu CREDIDAM: „Ce-ai fãcut, nene “furdidam”? Te-au prins cu mâţa-n sac? Mama voastră de hoţi”

A murit actrița Shelley Morrison, din serialul „Will and Grace”. Ce s-a întâmplat cu protagonista celebrului serial

Morrison a interpretat rolul lui Rosario Salazar, o menajeră din El Salvador, în serialul „Will & Grace”, difuzat între anii 1999 – 2006, fiind premiată de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild).

Personajul ei a fost conceput inițial pentru un singur episod, dar s-a dovedit a fi atât de popular încât a fost menținut în producția NBC.

fara descriere

Pe numele real Rachel Mitrani, Morrison s-a născut într-o familie spaniolă din Bronx, New York, în 1936. De-a lungul carierei de 50 de ani în film, televiziune și teatru, Morrison a interpretat multe personaje latino puternice.

Pe marele ecran a apărut în filme precum "How to Save a Marriage and Ruin Your Life" (1968), alături de Dean Martin, "Funny Girl" (1968), cu Barbra Streisand, "Mackenna’s Gold" (1969), alături de Gregory Peck, "Troop Beverly Hills" (1989), și "Fools Rush In" (1997), cu Salma Hayek.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate