George Burcea a decis să păstreze legătura cu Viviana Sposub, după ce vor părăsi emisiunea: „Pe lângă copiii mei și mama...”

George Burcea pare convins că își dorește să păstreze relația cu Viviana Sposub, după ce se vor întoarce acasă.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

George Burcea
George Burcea

După ce, timp de mai multe săptămâni, Andreea Bălan și George Burcea au fost citați de nenumărate ori în presă, divorțul lor făcând ravagii pe internet, bărbatul a avut parte de un sărut cu Viviana Sposub, iar de aici a pornit o serie de ipoteze și comentarii ale internauților. Actorul a pus punct acum speculațiilor, printr-o declarație!


In articol:

Se pare că George Burcea a dezvăluit că își dorește să-și păstreze relația cu Viviana și atunci când vor părăsi emisiunea în care s-au cunoscut. În aceeași manieră ca actorul, Viviana Sposub a explicat că sărutul s-a petrecut pentru că așa a simțit, punând astfel accentul pe faptul că momentul intim a venit din partea amândurora.

George Burcea, ferm convins să o păstreze pe Viviana Sposub lângă el

Viviana și George Burcea își doresc să păstreze legătura și în afara emisiunii și au făcut declarații în acest sens.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

“Când mi-am dat seama că o să plec, mi-au revenit în cap toate amintirile și am vrut să rămân cu o amintire și mai frumoasă. Asta am simțit, asta am făcut și, probabil, și el ar fi făcut la fel. Și asta s-a întâmplat”, a povestit Viviana Sposub, în cadrul testimonialelor.

Viviana Sposub
Viviana Sposub

“Când am văzut că s-au pupat pe buze, eram: «Awww, ce drăguț». Îmi venea să le spun: «Să mă chemați la nuntă», eu eram în capul meu foarte fain. Bravo lor! Dacă ei asta au simțit și s-au îndrăgostit, chiar sunt fericită pentru ei”, a declarat Ana Maria Ababei, colegă de competiție cu cei doi.

Întrebat dacă va păstra relația cu Viviana, pe care a format-o în emisiune, George Burcea a oferit un răspuns fără inhibiții, plin de sinceritate că da. “Absolut, pe lângă copiii mei și mama, va fi printre primele persoane pe care o voi căuta”, este declarația făcută de George Burcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Imagini incendiare la Ferma! Viviana Sposub, în patul lui George Burcea: „Puteți să ne închideți luminile?”

Andreea Bălan, primele declarații despre logodna cu noul ei iubit: „Sunt foarte fericită!”

Cele mai delicioase gogoși din lume. Rețeta bulgărească este exceptionala. Care este ingredientul secret

George Burcea a dat cărțile pe față: a povestit de ce s-a despărțit, de fapt, de Andreea Bălan: „Cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan”

Ghinion uriaș pentru George Burcea. Actorul, nevoit să părăsească „Ferma”. Ce s-a întâmplat cu fostul concurent

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies