George Burcea, declarații halucinante despre motivul certurilor sale cu fosta soție, Andreea Bălan: „Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”

George Burcea a vorib în cadrul emisiunii televizate în care este concurent despre o un motiv al certurilor pe care le avea cu Andreea Bălan.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

George Burcea a vorib în cadrul emisiunii televizate în care este concurent despre o un motiv al certurilor pe care le avea cu Andreea Bălan.

După intrarea Andreei Antonescu în emisiune în care se pare Geroge Burcea și-a găsit, din nou, fericirea, în urma sărutului cu Viviana Sposub, se pare că nu toate astrele se aliniază favorabil pentru fostul soț al Andreei Bălan.


In articol:

Pus față în față cu „cealaltă jumătate” a trupei Andre, George Burcea a declarat că el nu dorește să se răzbune pe fosta soție, prin a-i face rău partenerei ei de scenă, Andreea Antonescu.

Prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, a cerut fiecărui concurent să numească un coleg care nu ar merita imunitatea, iar de aici a izbucnit un adevărat conflict între George și Andreea.

Citeste si: Divorţ-bombă în România! După 17 şi-au spus adio. S-a aflat de ce au divorţat - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

George Burcea, declarații șocante despre ce i-a spus Andreea Bălan

“Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic. Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă, (n.r. – Andreei Antonescu) pentru că au muncit și au făcut foamea aici”, a explicat George Burcea.

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu, în emisiunea televizată în care este concurentă

Mihaela Rădulescu a intervenit, dorind să aplaneze posibilul conflict: „Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață”.

George Burcea și-a explicat poziția, completând: „Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine… Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”.

 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop de weekend 4-6 Decembrie 2020: Veti primi o suma de bani pe neasteptate

Urmează „super-răspândirea” COVID-19! Este cutremur total în Europa. Ce se va întâmpla de Crăciun

Nu se mai opresc! Un nou divorț bombă în showbiz! Și el și ea și-au șters toate pozele împreună, dar au ascuns lumii că s-au despărțit

Viviana Sposub, atac de panică în cadrul emisiunii: „N-am aer. Nu pot să îmi mişc degetele”

După scandalul cu Andreea Antonescu, George Burcea a reacționat ”Tot persoana X te plătește?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies