George Burcea: "Nu ştiu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana"

George Burcea și Viviana, sărutări fierbinți în patul „săteanului”

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

burcea sposub
George si Viviana in cadrul emisiunii Ferma[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Viviana a pierdut duelul cu Elena Chiriac și a părăsit ferma, ajungând în tabăra bandiților. Totul se întâmpla imediat după ce frumoasa brunetă și George Burcea își dădeau seama că au sentimente unul pentru celălalt, astfel că relația lor s-a terminat brusc, chiar înainte de a începe.


In articol:

Acum, Viviana s-a întors în fermă și a profitat din plin de momentele petrecute alături de George Burcea, după cum se va putea vedea și în seara zilei de 9 octombrie, de la ora 22.30, atunci când PRO TV va difuza un nou episod din „Ferma. Orășeni vs. Săteni”.

George Burcea, îndrăgostit deşi n-a vrut

„Nu am venit aici să mă cuplez”, va spune Viviana la testimoniale, în timp ce George Burcea va vorbi deschis despre sentimentele pe care le are: „Sincer, nu știu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana”. În schimb, Gabriel Toader va comenta în stilul caracteristic relația dintre cele două vedete: „Tu crezi că mie îmi stătea mintea la ce vorbea ea acolo despre George? Că a întors vaca de nări”.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

În momentul în care Viviana s-a reîntors la Ferma, George s-a grăbit spre ea, iar șatena i-a sărit în brațe fără ezitare. La scurt timp după aceea, cei doi îndrăgostiți se sărutau pasional, strângându-se în brațe, iar apoi au povestit amândoi cât de mult i-a emoționat reîntâlnirea.

'Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că… Nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte', a mărturisit Viviana.

"A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana", a spus și George.

Sursa: ferma.protv.ro

Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Bălan îl somează pe fostul soț, George Burcea! A fost deranjată de declarațiile lui și a recurs la acest gest

George Burcea pe cale să își fractureze gâtul pe platourile de filmare

Horoscop Maria Sârbu. Ce ne aduc ultimele trei luni din an. Cum resimt zodiile relațiile în pandemie: între vindecare și traumă

De ce se ascund Viviana și George Burcea? Relația lor, sub semnul problemelor financiare

Andreea Bălan vorbeşte despre cum e să fie mamă singură

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies