George Burcea şi Viviana Sposub, şedinţă foto inedită

Ce au făcut după ce s-au jucat "De-a pieile verzi şi violet"

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

gv
George si Viviana[Sursa foto: cancan.ro]

George Burcea o implică pe noua lui iubită în proiectele sale artistice. Viviana Sposub s-a vopsit din cap până-n picioare și a participat la o ședință foto „altfel”, alături de colegul și iubitul din „Fermă”. Apoi au înnoptat în, cel mai probabil, noua locuință a actorului care se află în divorț cu Andreea Bălan. Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a trecut la un alt ”nivel”. Cel mai nou cuplu din showbiz  și-a unit ”drumurile” și în planul profesional. Încă soțul Andreei Bălan, George Burcea, pare că și-a cooptat iubita într-un proiect la care au mai participat și alți câțiva colegi actori ai acestuia. (Vezi şi: George Burcea şi Viviana Sposub formează deja un cuplu! Cei doi au fost surprinşi împreună, în Bucureşti)


In articol:

Zilele trecute, cancan.ro i-a întâlnit pe George Burcea și Viviana Sposub în fața unui imobil din centrul Capitalei, acolo unde și-au dat întâlnire cu mai mulți colegi de breaslă de-ai actorului. Din câte se pare, cei doi concurenți de la ”Ferma” au fost parte dintr-un proiect inedit. Cu ajutorul unor profesionșiti, George Burcea, Viviana, dar și alți tineri au suferit o transformare radicală. Mai exact, s-au machiat și s-au transformat în personaje desprinse parcă din bezile desenate.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

gv
George si Viviana[Sursa foto: cancan.ro]

Au rămas împreună peste noapte

După ce s-a organizat pe mașini, artiştii s-a deplasat către o locație din Grivița, unde au participat la o ședință foto inedită. La final, după proiectul artistic, toți protagoniștii s-au întors în locația din centru. Imediat ce au scăpat de costume și de machiaj, majoritatea actorilor au părăsit locația. Mai puțin concurenții de la ”Ferma”. Cei doi iubiți au ales să rămână peste noapte în locația din centru care se pare că este, de fapt, noua locuință a lui George Burcea. (Vezi şi:  Răspunsul dat de George Burcea, atunci când a fost întrebat de Viviana de ce s-a despărţit de Andreea Bălan)

Sursa: cancan.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Răspunsul dat de George Burcea, atunci când a fost întrebat de Viviana de ce s-a despărţit de Andreea Bălan

George Burcea şi Viviana Sposub formează deja un cuplu! Cei doi au fost surprinşi împreună, în Bucureşti

Cel mai sadic om. Cum ar fi ucis tatăl lui Alexandru Rafila sute de țărani. Lucia Hossu-Longin rupe tăcerea

George Burcea: "Nu ştiu cum am ajuns să mă îndrăgostesc de Viviana"

De ce se ascund Viviana și George Burcea? Relația lor, sub semnul problemelor financiare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies