Gestul impresionant făcut de iubita lui Maharu în preajma Paștelui! ”Drum bun, Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Iustina, iubita lui Nicu Maharu, i-a făcut o melodie special regretatului interlop

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

În urmă cu mai bine de o lună și jumătate, Nicu Maharu, bărbatul cunoscut, ani de zile, în lumea showbiz-ului drept partenerul de viață al Simonei Sensual, a murit, după ce a dus o luptă crâncenă cu o boală incurabilă.

"Cancerul l-a măcinat încet, încet și, în ciuda tratamentelor intensive, nu s-a mai putut face nimic", au dezvăluit apropiații bărbatului, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, la decesul lui!

Citeste si: Bote catre Bianca Dragusanu: „Daca acum vezi o poza cu tine, veche de 15 ani, intrebi la cine te uiti”

Citeste si: Doliu în mass-media din România. Un cunoscut jurnalist a făcut infarct și a murit în somn

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, replici acide pe seama relației pe care ea a avut-o cu Adrian Cristea: „Se dădea mare că trebuie să aibă un fotbalist. Stai liniștit că a mai avut”

fara descriere

Nicu Maharu este pomenit și dincolo de moarte! Ce melodie a scos fosta iubită în memoria lui

La vremea respectivă, reporterii Wowbiz.ro au prezentat în premieră că, la înmormântarea bărbatului, în mod surprinzător, l-au plâns două femei, ambele considerate iubite oficiale, una logodnică și altă iubită. Ultima, Iustina, a și surprins prin gesturile uriașe făcute. "La priveghi, i-a adus o coroană de a știut-o toată lumea, înaltă de doi metri, iar în drum spre cimitir, a stat numai la căpătâiul lui și l-a pupat pe frunte. A plâns încontinuu", au povestit surse de la fața locului.

Starea de tristețe a femeii nu a dispărut însă nici cu trecerea timpului. Din contră, Nicu Maharu este pomenit și dincolo de moarte de Iustina, care, în preajma Sărbătorilor de Paște, a vorbit cu un cântăreț, Sandu Vijelor, fratele lui Vali Vijelie, și prieten bun al interlopului, pentru a compune o melodie în memoria iubitului ei! ”Femeia asta l-a iubit enorm pe Nicu, drept dovadă și gesturile ei. Piesa pe care i-a dedicat-o, acum, în această perioadă, i-a sensibilizat pe toți, mai ales că la finalul clipului, a scris și câteva rânduri. ”Drum bun, Dumnezeu să te odihnească în pace”!”, au dezvăluit persoane apropiații femeii pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate