Gestul inexplicabil al unor medici din Neamţ! Un pacient diagnosticat cu coronavirus lăsat pe targă afară, în frig, în maieu

Un bărbat din Neamţ diagnosticat cu coronavirus a fost lăsat afară în frig, pe o targă, pentru a fi luat de o ambulanţă şi transportat la un spital din Iaşi.

Autor: A.B.G.

In articol:

Un bărbat din Neamţ a fost lăsat afară, în frig, doar în maieu după ce a făcut mai multe drumuri la spital pentru a afla dacă are sau nu coronavirus.

Bărbatul de 45 de ani din Neamţ s-a prezentat de două ori la spital în decursul a două săptămâni şi a fost trimis acasă, deşi prezenta simptome de coronavirus. Omul a declarat că nu a fost plecat din țară și nici nu a intrat în contact cu un posibil suspect de coronavirus.

Citeste si: Ultimă oră! Încă o persoană a murit infectată cu coronavirus. Bilanţul naţional a ajuns la 18 decese

Citeste si: Autoritățile indiene nu fac față. Au trecut la amenințări: „Va trebui să dau ordin să fiți împușcați”

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Abia când a ajuns a treia oară la spital a fost testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

Medicii de la SpitalulJudețean Piatra Neamț au decis să-l transporte pe bărbat la spitalul din Iaşi.
Bărbatul a fost scos afară cu targa doar în maieu şi lăsat în stradă până a fost preluat de o ambulanţă.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate 

Gestul inexplicabil al medicilor este cercetat acum de DSP şi IPJ Neamţ.

Citeste si: Braşov: Un olandez de 57 de ani a fost reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani pe care l-a luat în plasament

"Având în vedere gravitatea situației vă solicităm să dispuneți, în regim de urgență, verificarea modului în care au fost respectate protocoalele spitalicești în cazul pacientului respectiv. În situația în care se constată fapte ce ar putea fi încadrate ca o infracțiune (neglijență în serviciu, abuz în serviciu etc.)

vă solicităm să sesizați organele de cercetare penală", se arată într-un document semnat de prefectul județului Neamț, Gheorghe Lazăr, potrivit Mediafax.

Încă o persoană a murit infectată cu coronavirus. Bilanţul naţional a ajuns la 18 decese

O femeie de 76 de ani din Cluj a murit de coronvirus, în urmă cu puţin timp, fiind al 18-lea deces la nivel naţional.

Al 18-lea deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost înregiatrat joi, la Spitalul de Boli Infectioase Cluj. Pacientul decedat este o femeie de 76 de ani, care avea hipertensiune şi diabet, informează News.ro.

Citeşte continuarea aici 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies