Gheorghe Dincă, pus la zid! Un om de afaceri din Arad a făcut dezvăluiri despre el: "Există un dosar penal pentru...”

Un om de afaceri din Arad a făcut dezvăluiri despre Gheorghe Dincă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi dezvăluiri incredibile din viața lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a luat la ocazie cu mașina două fete, pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, le-a răpit, sechestrat, apoi ucis.

Un om de afaceri din Arad a vorbit despre situația din trecut a lui Gheorghe Dincă. Conform informațiilor sale, bărbatul, fiica și băieții criminalului sunt implicați într-un dosar penal pentru trafic de muniție și arme. Autoritățile nu le-au făcut nimic acestora.

Citeste si: Dezvăluiri ȘOC din gura menajerei lui Gheorghe Dincă: "Mi-a strâns mâinile și saliva pe mine"

Citeste si: Mama Luizei Melencu are nervii la pământ! ”Mă arunc în fața mașinii”

Om de afaceri: ”Dosar penal pentru trafic de muniție și arme”

"Există un dosar penal pentru trafic de muniţie şi arme. Dacă ai tupeul să aduci cartuşe, le cumpăra cu 16 cenţi şi le vinde cu un euro, un euro şi ceva la vânătoare, vorbim de mii de cartuşe, pe care le-am văzut eu, am vâzut când le descărcau din aparatele de cafea şi mai sunt şi alţi martori.

Citeste si: Gest impresionant pentru mama Luizei Melencu! Oamenii se oferă să-i sară femeii în ajutor!

L-am trimis pe avocatul meu la Parchet să vadă ce s-a întâmplat cu acel dosar, pentru că noi ne-am constituit parte civilă în dosarul respectiv, cerând despăgubiri, pentru că ne-a afectat imaginea. Deci acele cartuşe erau vândute la negru. Dacă ai tupeul să vinzi cartuşe, cât mai e să faci trafic de fiinţe umane?!", a declarat Nicolae Cilan la RTV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate