Gheorghe Dincă vrea să-și demonstreze cu orice preț nevinovăția! „Monstrul din Caracal”, lovitură dură din spatele gratiilor

Gheorghe Dincă scrie o carte în spatele gratiilor, prin care vrea să-și demonstreze nevinovăția.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

gheorghe dinca
Gheorghe Dincă vrea să-și dovedească nevinovăția

 


In articol:

A trecut o săptămână de când Gheorghe Dincă s-a prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt. Bărbatul în vârstă de 67 de ani este determinat să-și demonstreze nevinovăția în fața tuturor. El a început să scrie la o carte despr eviața sa. În cartea respectivă, „monstrul din Caracal” va povesti despre dramele vieții sale, cât și despre dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Inițial, Gheorghe Dincă a mărturisit că este vinovat pentru dispariția, violarea și ucidere acelor două fete. Însă, în doar câteva luni, mărturiile sale s-au schimbat radical. După ce și-a schimbat declarația de 12 ori, „monstrul din Caracal” pledează acum nevinovat și susține că nu a ucis fetele.

Citeste si: O nouă lovitură pentru mama Alexandrei Măceșanu: „Mulţumesc statului român că ne-a găsit copilul şi ne şi amendează!”

Citeste si: Melodie de Cartea Recordurilor! Şi-n România a fost căutată intens pe Shazam - evz.ro

Citeste si: A murit tatăl Laurei Cosoi! A fost răpus de COVID-19. Vedeta a confirmat decesul – EXCLUSIV / UPDATE - bzi.ro

Gheorgeh Dincă lucrează ca lăcătuș mecanic în închisoare! Cum se înțelege cu ceilalți deținuți

Gheorghe Dincă, pe lângă cartea la acre lucrează, își ocupă timpul lucrând drept lăcătuș mecanic. Bărbatul în vârstă de 67 de ani s-ar înțelege bine cu ceilalți deținuți, în fața cărora susține aceleași lucruri pe care le spune în fața judecătorilor, că este nevinovat.

„Lucrează ca lăcătuș mecanic și este foarte priceput. Se înțelege bine cu alți deținuți. Stau de vorbă, se mai ajută. Cred că majoritatea l-au întrebat dacă este adevărat că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza. Are reacții contradictorii, astăzi spune una, mâine spune alta. La început nu avea încredere în nimeni, era foarte sceptic. Nici acum nu are, dar și-a dat seama că trebuie să comunice și să încerce să se adapteze”, au declarat surse avizate pentru Playtech.

gheorghe dinca
Gheorghe Dincă a fost adus în fața judecătorilor la Tribunalul Olt[Sursa foto: Gazeta Oltului]

Gheorghe Dincă, adus în fața judecătorilor: „Vrem să aflăm adevărul!”

În data de 22 octombrie, Gheorghe Dincă a fost adus în fața judecătilor de la Tribunalul Olt și în fața familiilor celor două fete dispărute. Mama și bunicul Luizei Melencu vor să afle cu stupoare ce s-a întâmplat cu cele două fete. Mama Luizei susține că „monstrul din Caracal” nu este singurul vinovat. ”El acoperă pe cineva şi noi atât vrem, vrem să aflăm adevărul, să spună adevărul”, a povestit Monica Melencu. 

Citește continuarea AICI. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

O mare companie a plecat din România! Şi-a vândut întreaga afacere. Tranzacţie de aproape 1 miliard de euro

Lovitură pentru Mihai Gâdea! Selly a semnat cu o altă televiziune și va avea propria emisiune! Este surpriza anului

Alexandru Cumpănașu, decizie înainte cu doar câteva zile să devină din nou tată! Susținătorii lui au fost șocați

Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Informația care-i va speria pe toți! Ce se va întâmpla cu România pe 21 noiembrie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies