Mama Luizei Melencu a făcut un gest sfâșietor, la 1 an și 7 luni de la dispariția fiicei sale. „Te iubesc, Lulu meu”

Au trecut un an și șapte luni de la dispariția Luizei Melencu. Mama copilei, Monica Melencu, sfâșiată de durere, a ajuns la capătul puterilor.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Mesajul Monicăi Melencu pentru fiica sa
Luiza Melencu, alături de mama sa

Luiza Melencu a fost răpită din sânul familie în urmă cu un an și șapte luni, iar până în prezent autoritățile nu au reușit să-i dea de urmă sau să afle ce s-a întâmplat cu adolescenta. Fata a dispărut în data de 14 aprilie și, abia după 25 iulie, în urma telefonului dat de Alexandra Măceșanu, cazul Luizei a ajuns în atenția anchetatorilor.


In articol:

Mama acesteia, plecată în Italia, s-a întors atunci de urgență în țară, în timp ce bunicii care o aveau în grijă pe copilă își imaginau ce este mai rău. Deși au anunțat Poliția în ziua când Luiza nu a mai ajuns acasă, abia trei luni mai târziu aveau să găsească o pistă, după apelul disperat dat de Alexandra.

Gheorghe Dincă a fost arestat și este judecat în „Cazul Caracal”. El este bănuit de anchetatori că le-a ucis pe cele două adolescente. Deși inițial și-a recunoscut vina, ulterior Dincă a declarat că nu le-a omorât pe Luiza și Alexandra.

Mesajul Monicăi Melencu pentru fiica sa

A trecut mai bine de un an jumătate de când Mama Luizei caută răspunsuri. Sfâșiată de durere, femeia a găsit puterea să posteze un mesaj pe rețelele sociale, în care îi transmite fiicei sale cât de mult o iubește. Monica Melencu refuză să creadă că Luiza este moartă.

Citeste si: Cazul Caracal! Familia Alexandrei Măceșanu, obligată să plătească cheltuielile de judecată! "Ne OBLIGĂ la plata de..."

Citeste si: Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra e în viață! A declarat în fața avocatului! Bomba aruncată de Alexandru Cumpănașu

„Cu 1 an și 7 luni în urmă, acest șacal te-a răpit lăsând în urmă numai suferință. Suferința cea mare pentru voi au provocat-o instituțiile statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea putere să scapi din mâinile șacalilor care te-au vândut. E mult, dar sper ca Dumnezeu să facă o minune și pentru tine, suflet blând. Te iubesc, Lulu meu”, a scris Monica Melencu pe contul de Facebook.

Bunicul Luizei Melencu amenință că intră în greva foamei

Bunicul Luizei a fost revoltat de faptul că Gheorghe Dincă, în cadrul ultimului termen al procesului în care este judecat, a cerut mai mult timp pentru a studia cazul, deși inițial a recunoscut că le-a violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Mesajul Monicăi Melencu pentru fiica sa
Stelian Iordache, bunicul Luizei

„Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul”, a spus bătrânul, conform Impact.ro.

 „A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei; Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat”, a continuat acesta.

Bunicul Luizei amenință că intră în greva foamei și va sta chiar în fața Palatului Justiției, în semn de protest pentru că autoritățile nu încearcă să afle ce s-a întâmplat cu cele două fete.

„Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a mai spus bunicul Luizei Melencu.

Familia Luizei încă speră ca fata să fie găsită în viață. Avocatul Aurel Moldovan, cel care îi reprezintă pe părinții Alexandrei Măceșanu, spune că Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu sunt degeaba în spatele gratiilor și că vinovații ar trebui căutați în altă parte.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

România a devenit spaima unei mari puteri mondiale: Are acum o cupolă defensivă!

Cea mai bună shaorma din lume se face acasă! Rețeta delicioasă și sănătoasă a celebrului chef Adi Hădean

Carmen de la Sălciua este pregătită pentru rolul de mamă singură: ”Un copil este o binecuvântare”

Primarul din Bihor a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19, după ce oficia căsătorii fără să poarte masca din protecţie! "Nu era obligatoriu să poarte masca..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies