Giani Kiriţă a făcut un gest emoţionant în memoria colegului decedat acum 19 ani! Vezi cum l-a omagiat pe Cătălin Hîldan!

Giani Kiriţă a făcut un gest emoţionant în memoria colegului decedat, Cătălin Hîldan.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Giani Kiriţă a făcut un gest emoţionant în memoria colegului decedat, bunul său prieten Cătălin Hîldan. Cei doi au fost coechiperi la Dinamo la finalul anilor 90. Pe 5 octombrie 2000, Dinamo a jucat un meci amical la Olteniţa, iar Hîldan, care avea doar 24 de ani, a murit pe teren, în timpul partidei cu echipa locală. (vezi motivul pentru care Giani Kiriţă nu mai e dorit la Dinamo)

Citeste si: Burlac convins, Faimosul Giani Kiriţă a căzut în faţa unei brunete şi a cerut-o de față cu toată lumea! Avem dovada

Citeste si: Roxana Kiriţă a dezvăluit de ce nu a luat BAC-ul din prima încercare! Fiica lui Giani s-a revanşat la examenul din această vară: „Spre oftica voastră, l-am luat!”

Citeste si: Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Giani Kiriţă a făcut un gest emoţionant în memoria colegului decedat. Se duce mereu la mormântul lui Hîldan 

În minutul 74 al partidei, a dus mâinile la față și s-a prăbușit pe gazon. Cu ultimele puteri, mijlocașul a încercat să se ridice și i-ar fi zis colegului Bogdan Onuț: „Băi, mor!”. Apoi s-a prăbușit din nou. Kiriţă a fost devastat, mai ales că era şi bun prieten cu Cătălin. De atunci, el se duce mereu, pe 5 octombrie, la mormântul lui Hîldan, din Brăneşti, satul natal al lui Cătălin.

fara descriere

Giani Kiriţă a făcut un gest emoţionant în memoria colegului decedat: „Nu te vom uita niciodată!" 

Aşa s-a întâmplat şi anul acesta, când Kiriţă l-a vizitat şi pe tatăl lui Cătălin, Marin. Giani a fost invitat în sufragerie, acolo unde familia lui Hîldan a umplut pereţii cu fotografii ale acestuia în tricoul lui Dinamo. Giani l-a îmbrăţişat pe părintele lui Hîldan şi a postat: „Nu te vom uita niciodată!...Unicul căpitan...Cătălin Hîldan”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate