Dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie serioasă! Giani a fost cu ea la o nuntă după ce s-au distrat împreună la mare! FOTO

Fanii au văzut dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că asta e dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie. Acum aproape două săptămâni, paparazzii WOWbiz.ro l-au filmat pe Giani, pe plaja din Mamaia, în compania unei femei care se comporta ca iubita acestuia, cei doi împărţind un şezlong.

Citeste si: Giani Kiriţă a luat a doua cea mai mică notă la examenul practic pentru licenţa Pro de antrenor! După ce a obţinut doar 5.22, nu a avut dreptul să mai susţină examenul scris!

Citeste si: Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra, fata ucisă la Caracal: “Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau”

Citeste si: Roxana Kiriţă a fost înlocuită cu o bombă sexy! Uite cum arată noua iubită a lui Faris, pe care fiica lui Giani l-a numit „soţul meu”!

Dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie: "Ne-am distrat, am fost împreună în club" 

”Nu este nimic important! Era patul prea mic și trebuia să mă apropii și eu de cineva...! Ne-am distrat, am fost împreună în club, pe plajă, însă nu există o relație oficială între noi”, a declarat Giani. (vezi ce a spus Kiriţă despre criminalul din Caracal)

fara descriere

Dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie: „Nuntă...Casă de piatră!...Să fie bine!” 

Nu mai e un secret că aceasta e dovada că între Giani Kiriţă şi bruneta misterioasă e o relaţie. Zilele trecute, Giani şi partenera sa au fost la o nuntă, ca un cuplu, aşa după cum se poate vedea din fotografii. Ei s-au pozat alături de miri, iar Giani a postat: „Nuntă...Casă de piatră!...Să fie bine!”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate