Gigel Frone i-a cântat lui Mircea Nebunu' în parcare! ”Hai, că te văd toți prietenii mei”

Gigel Frone a susținut un recital privat pentru Mircea Nebunu`, liderul grupării sportivilor din București.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mircea Nebunu’ a făcut un live pe Facebook în care apare Gigel Frone, cântându-i doar lui și prietenilor săi. Recitalul a durat circa 20 de minute și a avut loc într-o spălătorie auto din parcarea unui centru comercial din Capitală.  

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase! Rebecca a anunţat că va fi împreună pentru totdeauna cu Ninel!

Citeste si: Mircea Nebunu', ironizat din nou de ”americanul” Alex! ”Mircică, viața mea...”

Citeste si: Sile Cămătaru îl face praf, din închisoare, pe Mircea Nebunu! I-a dat umilință totală! ”Îți vom mânca inima”

”Îl iubesc pe omul ăsta. Hai că te văd toți prietenii mei. Dacă e cineva care se uită și vrea să-l ia la o treabă (nuntă, botez, etc), să o facă și n-o să-i pară rău”, a spus Mircea în timp ce Gigel încerca să impresioneze audiența cu chitara lui.

fara descriere

La un moment dat, Mircea exclamă: ”Se uită și Florin Salam la tine”. Gigel nu pare deloc impresionat, moment în care șeful sportivilor pare intrigat: ”Se uită Florin Salam! Îl știi?”. Gigel nu a recaționat însă absolut deloc la această afirmație.

fara descriere

Clipul a avut multe distribuiri și aprecieri, iar la final Mircea Nebunu’ l-a invitat pe Gigel Frone să cânte într-un local de manele. ”Spune dacă vrei că facem afișul”, a spus la final Mircea Nebunu’.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate