Fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase! Rebecca a anunţat că va fi împreună pentru totdeauna cu Ninel!

Amicii Rebeccăi au aflat că fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase. Rebecca s-a măritat, în octombrie 2017, cu iubitul ei, Ninel Moxu, fiul unui bun prieten de-al tatălui ei. De atunci, cei doi au fost nedespărţiţi în vacanţe şi la evenimentelele la care erau invitaţi, postând zeci de fotografii care-i înfăţişau împreună, în ipostaze tandre.

Citeste si: Ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu! „Beleaua” le iubeşte ca pe ochii din cap: ”Puterea mea, copilaşii mei!”

Citeste si: În plin scandal cu sportivii, Nuțu Cămătaru a plecat din București! Tata Nuțu e în vacanță

Citeste si: Sile Cămătaru îl face praf, din închisoare, pe Mircea Nebunu! I-a dat umilință totală! ”Îți vom mânca inima”

Fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase. Rebecca a şters toate pozele cu Ninel

De aproape 3 luni, cei doi nu au mai pus poze în care apar unul alături de celălalt. Mai mult, de pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut toate fotografiile din trecut în care ei apăreau împreună, motiv pentru apropiaţi să se întrebe dacă nu cumva s-au despărţit. Se pare că ei s-au separat, dar, recent, s-au împăcat. (vezi ce se întâmplă cu leii lui Nuţu Cămătaru)

fara descriere

Fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase: "Să stați așa toată viața!" 

Nu mai e un secret că fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase. „Împreună pentru totdeauna, Ninel şi Rebecca”, a postat fiica lui Sile la o fotografie recentă, făcută într-o vacanţă. "Ce bine vă stă împreună…Așa da !! Să stați așa toată viața!", au postat amicii. Tatăl Rebeccăi se află la închisoare de la finalul lui 2017, interlopul fiind condamnat de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, într-un dosar de infracţiuni de violenţă - şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate