Gina Pistol nu se mai recunoaște! Cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit mămică: ”Treci printr-o furtună horomonală care te lasă un pic răvășită”

Gina Pistol, dezvăluiri despre viața de mămică! Iubita lui Smiley a dezvăluit cum s-a descurcat în rolul de mămică, după ce fetița ei a venit pe lume!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Gina Pistol a vorbit despre viața ei de acum și cum s-a obișnuit în rolul de mămică, de când fetița ei a venit pe lume. Au trecut nouă luni de atunci, iar micuța Josephine crește pe zi ce trece. Iubita lui Smiley a fost prezentă într-un platoul de televiziune, acolo unde a făcut noi mărturisiri despre familia ei, în formulă cu Josephine. 

Citeste si: Gina Pistol a recunoscut. Partenera lui Smiley a fost înșelată cu una dintre cele mai bune prietene: "Spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele"

Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, a declarat Gina Pistol, la Observator.  

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Gina Pistol

Gina Pistol

[Sursa foto: Instagram]

Prin ce schimbări a trecut Gina Pistol de când a devenit mămică

Gina Pistol s-a schimbat mult, după ce a născut-o pe fetița ei. Vedeta de televiziune a dezvăluit că se simțea îngrijorată de tot ceea ce simțea, imediat după naștere. Partenera de viață a lui Smiley spune că după ce naști, treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită. 

Citeste si: Cu ce s-a confruntat Gina Pistol, după ce a pozat goală într-o revistă pentru adulți? "Am auzit atatea glume proaste"

Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești… Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol

Gina Pistol

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies