Gina Pistol, pentru prima dată într-un videoclip de-al lui Smiley! Ce a declarat artistul despre apariția iubitei sale în clip

Smiley a lansat o nouă melodie, iar în videoclipul dedicat acesteia apare chiar Gina Pistol, pentru prima dată într-un clip de-al artistului.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Smiley  a lansat o nouă piesă, iar artistul le-a făcut o surpriză de proporții fanilor lui, asta pentru că în videoclipul melodiei apare și Gina Pistol, partenera lui de viață.

Este pentru prima dată când iubita cântărețului este prezentă într-un clip, lucru pe care fanii îl așteptau de foarte mult timp.

Smiley: „Strigătul interior al oricărui om împlinit profesional”

Cunoscutul cântăreț se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România, fiind iubit de o țară întreagă. Smiley are o relație de mai bine de patru ani cu partenera lui de viață, Gina Pistol, iar fanii s-au întrebat mereu care este motivul pentru care interpretul nu o implică și pe mama fiicei lui în proiectele muzicale pe care le are.

Cine e Rita din piesa lui Smiley cu Connect-R. Frumoasa blondină locuiește în Londra

Ei bine, Smiley a așteptat momentul pentru a le face pe plac fanilor, așa că odată cu lansarea noii piese, artistul le-a făcut o mare surpiză admiratorilor, căci la finalul videoclipului apare Gina Pistol, partenera de viață și femeia care i-a oferit un copil celebrului artist.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„Orice om ajunge în punctul în care realizează că viața este cu de toate și că e bine ca el să învețe să se împartă între profesie, indiferent care ar fi aceasta, și universul lui cu tot ceea ce este esențial: familie, prieteni, distracție, pasiuni, evadări.

„Purtat de vânt” este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de „trebuie” care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat.”, a declarat artistul presei odată cu lansarea clipului.

Gina Pistol, prima apariție într-un videoclip de-al lui Smiley

Gina Pistol în videoclipul lui Smiley

[Sursa foto: Captură YouTube]

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în formulă de trei

Blondina și artistul au plecat departe de agitație și au dorit să se relaxeze, iar de mai bine de câteva zile, cei doi se află într-o vacanță de vis, acolo unde au mers alături de fiica lor, Josephine.

Citeste si: Gina Pistol, mesaj neașteptat înainte de trecerea dintre ani: „Nu i-am fost iubita buna”. Cum a reacționat Smiley

De asemenea, este prima vacanță în formulă de trei, iar toată familia profită la maxim de această excursie, fiind extrem de fericiți, lucru ce se poate observa cu ochiul liber din postările celor doi de pe rețelele de socializare.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies