Gino Iorgulescu a provocat un scandal uriaş la aeroport: „Erau varză și nu te puteai înțelege cu ei. Se puteau ține pe picioare, dar erau băuți!” A fost implicat şi pilotul preferat al lui Iohannis! Când s-a întâmplat totul

În 2002, Gino Iorgulescu a provocat un scandal uriaş la aeroport.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Acum 17 ani, Gino Iorgulescu a provocat un scandal uriaş la aeroport. Atunci, Gino era preşedinte la echipa FC Naţional, care s-a întors în ţară de la un meci în străinătate. Din lotul echipei făcea parte şi Daniel Prodan, care a decedat în 2016, iar avionul TAROM care a adus delegaţia a fost pilotat de Emil Dobrovolschi, cel care este pilotul preferat al preşedintelui Klaus Iohannis. “Gino Iorgulescu, Daniel Prodan și pilotul aeronavei care adusese echipa FC Național în România au încercat să intre în țară prin alt loc decît cel legal. Cei trei au fost însă opriți de niște angajate TAROM care nu știau cine sînt VIP-urile”, a scris Evenimentul zilei pe 6 octombrie 2002. (citeşte mesajul incredibil al lui Mario Iorgulescu)

Citeste si: Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario: “Unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos!”

Citeste si: Primele imagini cu Gino Iorgulescu, după accidentul provocat de Mario Iorgulescu! Milionarul este transfigurat de durere

Citeste si: Ce spun reprezentanții spitalului în care Mario Iorgulescu este internat! Starea lui de sănătate este gravă

Gino Iorgulescu a provocat un scandal uriaş la aeroport: "Cei trei turbulenți au fost abordați de Polițiștii de Frontieră" 

“Imediat a început scandalul, iar președintele de la FC Național a început să fie violent. Surse din cadrul Poliției Transporturi susțin faptul că cei trei turbulenți au fost abordați de Polițiștii de Frontieră, de soldații de la Brigadă Anti-Teroristă și de bodyguarzii de la firma Security Airport. Aceștia nu au putut să facă nimic. “Iorgulescu și cu Prodan erau varză și nu te puteai înțelege cu ei. Se puteau ține pe picioare, dar erau băuți”, susține sub paravanul anonimatului un oficial al Ministerului de Interne. Cei trei au fost preluați imediat de Poliția Transporturi. Gino Iorgulescu și Daniel Prodan au fost avertizați, oamenii legii făcînd un proces-verbal de constatare. În schimb pilotul Dobrovolschi a fost suspendat”, a mai dezvăluit Evenimentul zilei.

fara descriere

Gino Iorgulescu a provocat un scandal uriaş la aeroport. Fiul său e internat în stare critică

S-a aflat că Gino Iorgulescu a provocat un scandal uriaş la aeroport. „Oficial, Poliția de Frontieră nu știe nimic despre acest caz. Purtătorul de cuvînt al IGPF, subcomisarul Ionela Român, a declarat că nici un incident deosebit nu a fost raportat la acea data. La rîndul lui, generalul Mircea Bot, șeful Poliției Transporturi, a declarat că nu știe nimic „Chiar dacă ar fi așa nu am eu cum să știu. E un incident minor. Știu ăștia mai mici”, a spus generalul. Pe Aeroportul Otopeni ancheta a fost preluată de Biroul de Securitate Aeronautică. Inspectorul Dumitru Șerban, de la Accidente și Incidente Aero, a confirmat incidentul, dar a declarat că acesta este de competență BSA.”, mai scria ziarul. În prezent, Gino Iorgulescu trece prin clipe teribile după ce fiul său, Mario, care a provocat un accident rutier mortal, se află internat în stare critică la Spitalul Elias.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate