Primele imagini cu Gino Iorgulescu, după accidentul provocat de Mario Iorgulescu! Milionarul este transfigurat de durere

Gino Iorgulescu a fost surprins pentru prima dată de paparazzi Știrile Kanal D, după ce fiul lui, Mario Iorgulescu, a provocat un accident.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gino Iorgulescu a fost surprins pentru prima dată după ce fiul lui, Mario Iorgulescu, a provocat tragicul accident de săptămâna trecută. Atunci, un tânăr de doar 24 de ani și-a pierdut viața. Fiul milionarului se află în stare foarte gravă la spital, iar organele lui au început să cedeze. Medicii au decis zilele trecute să-l treacă pe dializă și fac în continuare eforturi supraomenești pentru a-l ține în viață.

Nu doar familia lui Dany Vicol, victima acestui teribil accident ruier, suferă cumplit. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a promis că îi va ajuta financiar pe cei doi copii care au rămas fără tată.

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Și Gino Iorgulescu și soția lui sunt distruși de durere și se roagă ca fiul lor să supraviețuiască. Milonarul a fost surprins recent coborând din mașina personală. Îmbrăcat în haine închise la culoare și vizibil îngândurat, tatăl lui Mario Iorgulescu este copleșit de momentele grele prin care trece familia lui.

Citeste si: Ultim moment! Șoc, un preot a fost văzut în față salonului în care Mario Iorgulescu se luptă cu moartea?! Ce se întâmplă cu fiul șefului LPF după ce i-au cedat organele! ”Toată lumea din familie se roagă”

Citeste si: Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat de accidentul mortal provocat de Mario: „Îmi pare rău că nu am apucat să îl trimit în pușcărie și pe ăsta. Poate aș fi salvat o viață”

Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario

„La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste, se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos! E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani”, a spus Cornel Dinu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate