Gino Iorgulescu primeşte o nouă lovitură cruntă, în timp ce se află cu Mario la clinica din Milano! Vezi cine vrea să îl schimbe din fruntea LPF: „Nu face nimic, nu are nicio acțiune”

Gino Iorgulescu primeşte o nouă lovitură cruntă, postul său fiind în pericol.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Gino Iorgulescu primeşte o nouă lovitură cruntă într-o perioadă infernală, când este alături de fiu său, Mario, pe care l-a transferat la o clinică din Milano după accidentul rutier provocat de acesta şi soldat cu moartea unui om. Preşedinte al Ligii Profesioiste de Fotbal (LPF), Iorgulescu a fost atacat recent pe patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime. (citeşte ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu)

Citeste si: Mario Iorgulescu, tratat în luxul lui Berlusconi! Imagini din spitalul unde a fost transferat

Citeste si: Victima lui Mario Iorgulescu din 2016, acuzată de trafic de droguri! Tânărul bătut cu ciocanul de șnițele a recunoscut la DIICOT că vindea stupefiante încă de acum 3 ani

Citeste si: Gino Iorgulescu a provocat un scandal uriaş la aeroport: „Erau varză și nu te puteai înțelege cu ei. Se puteau ține pe picioare, dar erau băuți!” A fost implicat şi pilotul preferat al lui Iohannis! Când s-a întâmplat totul

Gino Iorgulescu primeşte o nouă lovitură cruntă: "La Ligă trebuie schimbat Iorgulescu" 

Acesta este nemulţumit de arbitraje şi doreşte implementarea VAR (videoarbitraj) în Liga 1, competiţie patronată de LPF. “Am vorbit cu președintele arbitrilor și ei vor mai mult ca noi să pună VAR. Trebuie bani. La noi, problema este Liga. La Ligă trebuie schimbat Iorgulescu. Punct. Nu face nimic, nu are nicio acțiune. Liga trebuie să facă rost de bani. Să convingă cluburile… Nimeni nu vrea, nici Hagi nu vrea să plătească… În afară de noi și Steaua, nimeni nu vrea să plătească”, a spus Valeriu Iftime.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate