Giovani Becali are consilier de lux la shopping! Imagini geniale cu fiica impresarului VIDEO EXCLUSIV

Giovani Becali pare să-și fi găsit un bun consilier de stil în persoana fiicei sale.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Giovani Becali nu pare genul de afacerist care să pună prea mult preț pe haine, atâta timp cât acestea sunt de firmă. Tocmai de aceea, nu este o surpriză să te întâlnești cu impresarul printr-un centru comercial de fițe echipat doar cu un costum de antrenament. Hainele scumpe sunt pentru întâlniri de afaceri sau apariții pe la emisiuni de televiziune.

Chiar dacă nu se vede în imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, Giovani este cunoscut ca un tip care știe cum să-și asorteze ceasul cu pantofii, iar din acest punct de vedere pare că fiica lui are un cuvânt destul de greu de spus. Nu este prima oară când Giovani este surprins la cumpărături în compania fiicei lui, semn că acesta are mare încredere în gusturile fetei.

S-a întâlnit cu Jerry Gane

Problema este că Giovani a ieșit destul de nemulțumit din magazinele pe care le-a vizitat. Noroc cu Jerry Gane, unul dintre foștii jucători pe care i-a avut sub contract. Secundul de la Dinamo l-a salutat ceremonios pe impresar și i-a prezentat familia. Cei doi au stat de vorbă câteva minute, întâlnirea părând că i-a făcut mare plăcere lui Becali.

Citeste si: Spitalul lui Gigi Becali are deja datorii de 2 milioane euro! Gaură uriașă pentru latifundiar EXCLUSIV

Citeste si: Don Giovani Becali și-a tras look de muschetar și a ieșit la terasă cu fratele său! Impresarul și-a etalat celebrul ceas de aur VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Borcea şi-a vândut o afacere înaintea nunţii cu Valentina Pelinel! Ce sumă a încasat

Într-un final, Giovaniu și-a continuat drumul spre ieșirea din centurl comercial, însoțit de fiica lui.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate