Giulia Anghelescu a vorbit despre subiectul care a stârnit cea mai mare revoltă pe internet: vaccinarea copiilor

Artista Giulia Anghelescu a vorbit despre un subiect care a stârnit revoltă, și anume vaccinarea copiilor! Uite cum își susține punctul de vedere.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Cântăreața Giulia Anghelescu și-a punctat opinia în ceea ce privește vaccinarea copiilor. Ea este chiar una dintre persoanele, mămicile care și-a vaccinat copiii.

„Am ales sa o vaccinez. Nu sunt genul de mama care sa dea sfaturi, însă pot vorbi despre faptul că în momentul în care am ales să îmi vaccinez copiii mi-am asumat acest lucru 100%. Am citit de asemenea ca inainte ca un vaccin sa ajung la copilul meu, acesta trece printr-un proces foarte complicat de verificare si testare. De fapt, 70% din timpul de producţie al unui vaccin este dedicat acestor teste de calitate. Din pacate, România se confruntă cu o scădere vizibilă a ratei de vaccinare, aceasta fiind sub rata de vaccinare de 95% recomandată de OMS.

Se estimează că, în fiecare an, vaccinarea are potentialul de a salva peste 6 milioane de persoane iar creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța imunizării este responsabilitatea fiecaruia dintre noi. Scăderea ratei de vaccinare a fost desemnata de Organizația Mondială a Sănătății în topul celor 10 amenințări majore la adresa sănătății. Ca o concluzie, cred ca cel mai important este informarea asupra tuturor aspectelor, cum spuneam atat pro cat si contra, iar mai apoi sa iei o decizie şi aceea asumată”, este mesajul transmis de Giulia pe blog.

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporterii WOWbiz.ro! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

Citeste si: Fosta soție a lui George Copos a ajuns în cârje! Cristiana Copos nu a renunțat totuși la shopping VIDEO

Citeste si: Rona Hartner a făcut prima ședință de chimioterapie: „Mă trec toate căldurile...”

Giulia s-a retras din industria muzicii

Giulia Anghelescu are 34 de ani, iar un vis pe care îl avea cu ani în urmă, acum în prezent aproape că și dispare! Cântăreața s-a lăsat de muzică, pentru că a găsit alte lucruri care o fac fericită și o împlinesc.

“Muzica a rămas pe planul al patrulea. Mi-am găsit alte lucruri care mă fac fericită. Fac muzică doar pentru distracție, când îmi vine cheful. Soțul meu a zis că va face o petiție online ca să mai scot o piesă. Dar nu mă mai regăsesc în muzica actuală. Anul trecut am jucat în primul meu film. Sigur voi plânge de emoție la premieră. O femeie poate face tot ce își dorește. La bărbați e mai complicat”, a declarat Giulia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate