Grațiela Duban de la Survior a sărit și l-a pupat fără să își dea seama că este filmată! Imaginile care îl vor înfuria pe Andrei Duban

Grațiela Duban de la Survivor are o relație foarte apropiată cu colegii ei din echipa Faimoșilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Grațiela Duban de la Survivor și-a asumat multe responsabilități în echipa Faimoșilor. Soția lui Anrei Duban este cea care face mâncare pentru echipă, dar și care le ridică moralul băieților.

Faimoasa a fost filmată în timp ce se bucura alături de colegii ei după o nouă victorie. Fără să-și dea seama că este filmată și că imaginile ar putea să dea curs zvonurilor, Grațiela Duban a sărit și l-a pupat pe obraz pe colegul ei de echipă, Mihai Onicaș.

fara descriere

Citeste si: Bianca Drăgușanu, tentativă de sinucidere din cauza lui Alex Bodi? „Țipa că are un cuțit și vrea să se omoare”

Citeste si: România, în stare de urgenţă: TOTUL despre măsurile care se aplică de azi. Ce avem și ce nu mai avem voie să facem?

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat lovitura în afaceri! Ce propunere a primit bruneta și nu a putut să o refuze

Ce a spus Andrei Duban când a aflat că soția lui Grațiela doarme în brațele lui Bogdan Vlădău la Survivor

Elena Ionescu a dezvăluit în emisiunea Survivor România de luni seară că Bogdan Vlădău este protejat de Grațiela Duban, pentru că aceasta spune că o încălzește noaptea.

Invitat la FanArena, soțul Grațielei, Andrei Duban, a comentat atât imaginile cu cei doi care dorm îmbrățișați, dar și declarațiile Elenei Ionescu referitor la Grațiela.

fara descriere

”Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (...) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară”, a spus Andrei Duban la Fan Arena.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate