Grațiela Duban, cel mai sincer interviu după eliminarea de la Survivor! Scenele acestea emoționante nu le-ai vazut la tv! EXCLUSIV

Imediat după eliminarea de la Survivor România, Grațiela Duban a acordat un interviu fabulos pe care WOWbiz vi-l prezintă azi în exclusivitate. Aceste mărturisiri nu au fost difuzate la tv, iar noi vi le prezentăm în premieră!

Distribuie pe:

Autor: I.A.

gratiela-duban-interviu-exclusiv-dupa-eliminare-survivor


In articol:

Grațiela Duban a părăsit competiția-fenomen Survivor România după două luni de o intensitate uriașă, cum nu i-a mai fost dat să trăiacă până acum. E adevărat, actrița a ieșit fin jungla dominicană direct în jungla mondială provocată de pandemia de coronavirus.

Până să se dezmeticească bine și să aprofundeze informațiile legate de boala care a molipsit Pământul în timp ce ea ers preocupată să supraviețuiască și să obțină puncte pentru echipa faimoșilor, Grațiela a acordat un interviu imediat după ce a fost eliminată.

gratiela-duban-interviu-exclusiv-dupa-eliminare-survivor

Sunt imagini emoționante pe care nu le-am văzut la televizor și pe care WOWbiz.ro vi le prezintă acum în exclusivitate!

 

 

Citeste si: Andrei Duban, în lacrimi din cauza soției sale, Grațiela Duban. „Iau un avion militar și vin în Dominicană!”

Citeste si: Gratiela Duban, eliminată din competiția “Survivor România”. Măsurile impuse pentru concurenți, pe fondul pandemiei de coronavirus, anunțate de prezentatorul emisiunii

Citeste si: Scene emoționante în Republica Dominicană! Un faimos și-a cerut iubita de soție direct din junglă! ”Abia aștept să îi pun inelul pe deget”! Ce reacție a avut și tânăra când a văzut imaginile

 

De ce s-a îndepărtat Grațiela Duban de Mihai Onicaș

 

Grațiela a spus adevărul! Care a fost motivul pentru care s-a îndepărtat de Mihai Onicaș la Survivor România! ”Totul s-a întâmplat odată cu venirea lui Ghiță!”

 

gratiela-duban-interviu-exclusiv-dupa-eliminare-survivor

Grațiela Duban a dezvăluit ce a determinat-o să se îndepărteze de Mihai Onicaș în timpul competiției la Survivor România.

Grațiela Duban a părăsit Survivor România îngenuchiată de proprii colegi, dar, în special de Mihai Onicaș, surprinzător, faimosul cu care a avut o relație foarte bună în prima parte a competiției din Republica Dominicană.

gratiela-duban-interviu-exclusiv-dupa-eliminare-survivor

”Nu mă așteptam ca Mihai să mă voteze, să fie el cel care să scrie numele meu pe foaie, în condițiile în care am avut rezultate bune în ultima săptămână. Însă, am învățat ceva aici, în Republica Dominicană, și anume să nu mă mai încred în oameni niciodată”, au fost cuvintele Grațielei din seara nominalizării.

 

 

Grațiela Duban și-a cerut iertare lui Mihai Onicaș înainte de eliminare

 

Discursul faimoasei avea să se schimbe însă în consiliu, înainte ca publicul să își spună ultimul cuvânt.

 

gratiela-duban-interviu-exclusiv-dupa-eliminare-survivor

”Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este ca sunt deschisa să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o luptă în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul. Într-o noapte mi-am spus că orgoliile nu au rost și a doua zi am vorbit cu Mihai. Mi-am recunoscut greșeala, mi-am cerut iertate, Mihai m-a înțeles. Nu mă simțeam bine pentru că s-a produs acea ruptură de Mihai și am înțeles cât de important a fost el pentru mine. Greșeala a fost că atunci când m-a deranjat ceva nu i-am spus, m-am umplut de frustrări, de semne de întrrbare, până s-a făcut un bulgăre mare, ca un bulgăre de zăpadă, și nu mai vedeam adevărul”, a spus Grațiela Duban înainte de a afla dacă avea sau nu să părăsească Survivor România.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate