Stiri

Halucinant! O femeie suferă de o boală rară: nu poate auzi vocile bărbaţilor! Cum este posibil

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Halucinant! O femeie suferă de o boală rară: nu poate auzi vocile bărbaţilor! Cum este posibil

Un caz incredibil în China! O femeie, Chen, din provincia Xiamen, de pe coasta de est a Chinei, nu mai poate auzi vocile bărbaţilor. De acest lucru şi-a dat seama într-o dimineaţă, când s-a trezit, conform The Metro.

Chen a mers de urgenţă la spital, pentru a afla ce se întâmplă cu ea. Femeia şi-a dat seama că nu poate auzi vocile bărbaţilor, adică sunetele de frecvenţă joasă. Singurele pe care le poate auzi sunt cele înalte, de femei.

Acestă boală este extrem de rară şi apare la o persoană din 13.000. Afecţiunea ar fi fost declanşată din cauza stresului şi din cauza că nu se odihneşte. Chen a mărturisit că înainte de a se culca, cu o seară în urmă, ar fi auzit în urechi un sunet bizar şi ar fi avut greaţă. 

Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune