Halucinant. Un copil de 9 ani a murit, după ce a fost exorcizat. A fost găsit cu un căluș în gură

O situație halucinantă a avut loc în Rusia. Un copil de 9 ani a murit după ce a fost exorcizat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un copil în vârstă de 9 ani a murit, după ce a fost exorcizat într-o ceremonie. Trupul neînsuflețit al său a fost găsit într-un mod șocant: copilul avea vârât în gură un căluș.

Membrii unui cult religios au făcut acest lucru. Moartea copilului de 9 ani a survenit în urma unei ceremonii violente de exorcizare prin biciuire, scrie Mediafax.

Într-un district al orașului Yekaterinburg din Rusia, copilul de 9 ani, David K., a fost găsit mort, iar poliția dă vina pe membrii sectei ”Discipolii lui Iisus Hristos”. Băiatul a fost ”biciuit până au ieșit demonii din el”.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Un preot a confundat apa sfințită cu benzina. I-a dat să bea unui enoriaș și a devenit de nerecunoscut, după ce a explodat

Citeste si: Șoc total în cazul Caracal! Ștefan Risipiceanu, violatorul Luizei Melencu, cere să fie eliberat din arest. Ce motiv a invocat

Citeste si: Când va fi înmormântat Cornel Galeș? Primul anunț despre repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Sectanţii s-au rugat apoi în jurul trupului neînsufleţit, încercând să-l readucă la viaţă cu puterea rugăciunilor. Sectanții i-au îngropat trupul. Mama băiețelului ar fi fugit între timp din țară.

„Am fost persecutaţi de multe ori pentru credinţa noastră în Iisus Hristos, dar nimeni nu ne poate acuza de nimic, fiindcă suntem nevinovaţi.” Ea a adăugat că „nimeni nu ne poate interzice să trăim după cuvântul Domnului”, a spus Zamfira Gainullina, unul dintre liderii sectei.

„Această sectă crede în salvarea oamenilor de la căderea în păcat prin pedepse fizice”, a declarat Dr. Alexander Neev, expert în culturile religioase de pe teritoriul Rusiei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate