Când va fi înmormântat Cornel Galeș? Primul anunț despre repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Înmormântarea lui Cornel Galeș va avea loc peste o săptămână, la cimitirul Străulești 2.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cornel Galeș va fi adus în țară marți și înmormântat joi, lângă Ileana Ciuculete. Acesta este anunțul postat pe pagina de Facebook ”Fan Club Ileana Ciuculete” în această dimineață.

fara descriere

”Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie. În 12 decembrie vor avea loc funerariile la Cimitirul Străulești 2. Aici va dormi somnul de veci alături de ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete! Dumnezeu să vă odihnească în pace”, se arată pe pagina mai sus menționată.

Galeș, proprietar în acte al locului de veci

fara descriere

Locul de veci în care este înmormântată Ileana Ciuculete îl are ca proprietar, în acte, chiar pe Cornel Galeș. El și-a pus numele și fotografia pe cruce încă de acum doi ani, după moartea interpretei.

Citeste si: Cel mai mare regret al lui Cornel Galeș. A murit fără să-și îndeplinească dorința supremă

Citeste si: Am găsit-o pe fiica lui Cornel Galeș, cea pe care o căuta toată lumea! Cum arată și cu ce se ocupă Claudia

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș în urmă cu puțin timp! Sute de persoane i-au scris mesaje

Cornel Galeș a murit în dimineața zilei de 1 decembrie, într-un accident auto în apropiere de Valencia, Spania. El locuia de mai bine de un an acolo, după ce a părăsit definitiv România. Costurile repatrierii trupului neînsuflețit va fi suportat de Viviana, fosta iubită a lui Galeș.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate