Hamude aruncă bomba! Motivul pentru care Ricardo s-a despărțit cu adevărat de Raluca de la Puterea Dragostei

Hamude a spus tot ce crede despre fostul cuplu de la Puterea dragostei Ricardo-Raluca

Autor: C.I.

In articol:

Ricardo și Raluca au format până de curând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din casa Puterea dragostei.

După o relație pe care Raluca a avut-o cu Adrian, femeia părea că și-a găsit liniștea în brațele lui Ricardo, bărbatul care s-a întors în show, special pentru ea.

Din păcate, certurile repetate dintre cei doi tineri au dus, în timp, la despărțire, iar acum, totul este cert! Nimic nu îl mai poate întoarce din drum pe concurent, drept dovadă și mesajul explicit pus pe internet.

”Nu mai există Ricardo și Ralu în ecuație, așa că nu îmi mai dați mesaje. Mulțumesc”,  a scris Ricardo pe pagina lui de Instagram.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Ceartă între Simina și Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! ”Faci prea multe crize”

Citeste si: Elena Udrea are o afacere secretă cu taxiuri, din care ar scoate o grămadă de bani? „Cea mai sigură sursă de venit a Elenei Udrea, inclusiv pentru partidele de shopping de la Paris”

Citeste si: Procurorii au explicat motivul morții lui Răzvan Ciobanu și de ce a pierdut mult sânge: I s-a rupt aorta! Amănunte șocante ale accidentului chiar de la anchetatori

Hamude spune adevărul despre Ricardo de la Puterea dragostei! ”Nu putea fi cu Raluca”

Pe de altă parte, există și o altă variantă a rupturii dintre cei doi! În premieră într-un live pe WOWbiz.ro, Hamude spune adevărul despre Ricardo de la Puterea dragostei și legătura lui cu Raluca! ”Vă spun sincer, am stat cu el în camera și stiu ce gândește și cum acționează! Nu există iubire între cei doi, dimpotrivă, puneau la cale doar regii, se gândeau doar cum să

își elimine ”concurența”! Ricardo se gândea numai la plecarea lui în America, ce femei va cuceri el pe acolo, de parcă l-ar fi chemat vreun producător de la Hollywood special să joace într-un film! Ce să mai spun…vorbea de zici că era un Brad Pitt, nu o mascotă care să facă oamenii să râdă în fața unui restaurant”, a spus Hamude!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies