Hamude de la „Puterea dragostei”, făcut praf de fani: „Când intri în emisiune, vezi băiatul meu că nu intră Photoshop-ul cu tine”

Hamude de la „Puterea dragostei și-a editat niște fotografii, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Ce spun fanii emisiunii despre modul în care acesta arată în fotografii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Hamude este unul dintre cel mai dorit concurent de la „Puterea dragostei”, însă, până acum, acesta nu a reușit să își găseasca sufletul pereche în Casa Dragostei. Ultima apariție a sa pe o rețea de socializare a stârnit multă rumoare în rândul fanilor săi.

În afara competiției, fostul stripper se pare că este extrem de încântat să își facă selfie-uri. Așa că pagina sa de socializare este plină de astfel de fotografii, unele mai editate ca altele.

La ultimele, însă, se pare că ar fi exagerat, iar fanii nu au ezitat să îi atragă atenția, dar și să facă o mulțime de glume pe seama sa. Zilele trecute, acesta ar fi spus în emisiunea „Puterea dragostei” că Bianca nu este la fel de frumoasă în realitate precum apare în fotografii și că ar face uz de filtre și de machiaj, așa că fanii concurentei nu au exitat să se ia și de acest aspect:

fara descriere

„Uite ce frumos ești aici. De ce nu iei fața asta și în emisiune? O ții doar pentru poze? O poză mai editată ca asta nu am văzut. Și vorbești de Bianca.../ Ai vrea să arăți așa, înțeleg./ Zici că ești strigoi, Doamne, urât ești. Și o faci pe Bianca urâtă. Ești cel mai urât concurent/ Ești atât de adevărat în emisiune ca pozele tale de pe Instagram / Cât poți să te editezi. Tu deja nu te mai editezi cu filtru de Instagram, ci cu Photoshop/ Când intri în emisiune, vezi băiatul meu că nu intră Photoshop-ul cu tine”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si: HOROSCOP MINERVA pentru toată primăvara. O zodie renaște din propria cenușă, alta apelează la soluții extreme

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 25 martie - 1 aprilie. Racii muncesc mult, Scorpionii sunt cu ochii pe bani

Citeste si: Nadia De Luca, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Uite ce accesorii superbe a purtat în păr! FOTO!

fara descriere

Hamude o atacă grav pe Bianca, după ce a încercat să facă un cuplu cu ea la Puterea Dragostei

Hamude o face varză pe Bianca. Asta după ce, într-o perioadă, s-a spus că ar vrea să facă un cuplu cu ea în casa de la Puterea Dragostei.

Hamude de la Puterea Dragostei a vorbit despre sentimentele lui pentru Bianca.

”Bianca pentru mine nu contează, nu vreau să vorbesc despre ea. Nu mă interesează. Dacă doream să fiu fals, puteam să fac un cuplu cu o persoană cu care nu vreau să fiu de fapt, inclusiv cu Bianca. Nu îmi mai vorbiți de Bianca”, a mărturisit Hamude.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate