Hannelore îi simte lipsa fostului soț, Bogdan? Ce a postat pe net

Hannelore și Bogdan nu mai formează un cuplu de mult timp. Dar oare blondina suspină după el?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Hannelore, fostă participantă la ”Insulă”, a postat pe rețelele de socializare un mesaj care ne-ar putea duce cu gândul chiar la fostul ei partener de viață, Bogdan.

"Şi când aproape îl uit, ori îmi dă mesaj, ori îl visez", este mesajul care apare pe net.

Oare Hannelore regretă despărțirea de Bogdan, bărbatul care ar fi trebuit să îi fie alături toată viața? Sau blondinei îi este dor de vreo ispită? Un răspuns cert nu există în momentul de față, însă, ceea ce se poate observa este că tinerei îi este dor de cineva!

Hannelore regretă divorțul: „Am pierdut cel mai bun om”

Cum e şi viața asta.. atât de imprevizibilă, atât de scurta, atât de sucită şi cu aşa multe surprize .. astăzi eşti, mâine nu mai eşti, zboară timpul cât ai clipi, timp pe care nu îl mai poți recupera. Timp in care iei decizii fără să îți dai seama, in care faci lucruri fără să gândeşti. Fapte, care pe tine nu te dor dar pe cei din jurul tău îi dărâmă. Degeaba îmi pare rău, faptul e deja consumat.

Aşa am pierdut cel mai iubit om, @bogdanjonescu omul cu care am plecat la drum. Dar fiecare greşeală în această viață, are rolul ei şi acela de a fii mai bun, acela de a nu mai greşi şi acela de a aprecia oamenii importanți din viața noastră. Uneori nu există cuvinte şi nici scuze suficiente pentru anumite fapte. Cel mai important este să ştii să apreciezi atunci când ai şi când primeşti.

Atunci când nu mai ai şi nu mai primeşti, degeaba conştientizezi cât de minunat a fost. Omul e făcut să îşi doreasca tot mai mult şi uneori uită ceea ce este cel mai important. Viața mea a luat întorsături de 180°. Ba am fost sus, ba jos şi aşa sunt in continuare. Viața asta mi-a dat câteva lecții grele dar importante şi cu siguranță vor mai fii. Una din ele este aceea că atunci când iubeşti, iubeşti.

Dacă există dragoste adevarată, aceasta îşi va face loc indiferent de situații şi va gasi ea o cale. Frumusețea şi tinerețea trec, obligațiile şi obişnuințele vin şi pleacă iar orgoliul nu duce niciunde. Gura lumii nu o astupa nici pămantul... cu ce ne alegem? Nu pot decât să mă bucur şi să mă mulțumesc cu aceste lecții primite, să apreciez faptul că toate acestea au scos din mine o variantă mai bună şi nu în ultimul rând, faptul că m-am cunoscut pe mine şi ştiu cât de puternica pot fii.
De asemenea le mulțumesc si prietenilor care au fost şi sunt alaturi de mine în orice conditii..”, a scris Hanne pe pagina sa.

În timpul emisiunii în care au devenit cunoscuți, Hannelore s-a apropiat de ispita Andy, de care a dezvăluit că s-a simțit atrasă. Deși era logodită cu Bogdan, aceasta nu a ezitat să aibă parte de momente fierbinți alături de ispită. Ulterior, aceasta i-a cerut scuze lui Bogdan, s-au căsătorit, însă la câteva luni distanță, au anunțat divorțul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: