Râsul-plânsul! Ce a postat un bărbat de 50 de ani din Oradea pe net a devenit imediat viral!

Un anunț postat de un bărbat din Oradea a devenit imediat viral pe net! Ce conține acesta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Să vezi și să nu crezi! Un anunț postat de un bărbat în vârstă de 50 de ani din Oradea pe internet a stârnit, cu adevărat, vâlvă! Anunțul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare.

În urmă cu o zi, el a postat pe net că ar dori să ”fertilizeze și insemineze natural” orice femeie ”generoasă și discretă”. Evident, frazele următoare au fost scrise cu seriozitate de bărbat.

„Sunt bărbat constituţie sportivă, sănătos, curat, 177/77/50 de ani, şaten cu ochi albaştri, studii medii, fără vicii, nefumător, nealcoolist”, se descrie orădeanul în anunţ. De asemenea, susține că are un fiu de 14 ani, dovadă că este potent și fertil.

Evident, orădeanul a continuat anunțul pe net: ”Nu caut sex, doresc doar să ajut în caz de nevoie, fii discretă și generoasă, ne înțelegem. Nu cred că s-ar pune probleme de etică, cred că totul e ok. Fii fertilă, verificată și sănătoasă, curată și discretă, alte pretenții nu am, vom fi împreună doar o singură dată, fără probleme”.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei între Roxana și Raffa! E vorba de Andy! Andreea Mantea a intervenit imediat

Citeste si: Cu ce se ocupa criminalul de la depoul CFR care și-a omorât iubita cu cinci lovituri lovituri de cuțit ! Motivul pentru care a și fost dat afară de șefi

Citeste si: Zile libere de Pasti 2019. O noua minivacanta pentru romani. Cate zile au liber bugetarii

Anunțul nu s-a încheiat aici: ”Dacă nu vrei fertilizare in vitro sau nu dorești să apelezi la Banca de spermă, deoarece ți se pare complicat și costisitor, apelează cu încredere, sunt la dispoziția ta. (...) Nu rămân anonim în caz că cineva dorește să-l cunoască pe tatăl biologic, doar alte pretenții materiale nu accept, fapt ce se stipulează și prin contractul aferent serviciului prestat încheiat între terți persoane”.

Conform Adevărul, bărbatul din Oradea, Szabo Attila, a mărturisit că nu caută ”cliente din Bihor”, ba mai mult, el consideră că nu e ceva neobișnuit.

"Sunt femei care vor să-şi crească singure copilul şi care nu vor să apeleze la inseminare artificială ori la o Bancă de spermă. Ele pot să mă sune pe mine. Eu nu vreau să am cliente din Bihor, ci cât mai departe de Bihor. Oricum, nu cred că e ceva neobişnuit. O să-l mut pe un site mai discret, să nu fie aşa expus”, a mărturisit el.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: