Horoscop de weekend pentru 10-11 august. Astrele aduc schimbări financiare, dar și planuri de călătorie

Astrologii anunță un weekend de august plin de activități relaxante care să te pună în conexiune cu natura, în schimb își vor face apariția schimbările de ordin financiar sau imobiliar.

Distribuie pe:

Astrologii recomandă pentru weekend o rutină care să inducă relaxarea. Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Berbecii au nevoie de o perioadă de relaxare alături de cei dragi, pentru a se reconecta cu spiritul lor agitat. Duminică, berbecii vor prefera să-și petreacă timpul liber cu cei dragi, fiind mai jucăuși ca de obicei. Comunicarea în familie este benefică, nativii aducând în discuție eventuale modificări ale locuinței.

Taurii pot avea parte de surprize plăcute din partea celor dragi. Prietenii îi vor scoate din zona de confort, iar relațiile familiale îi vor solicita din plin. Duminică, taurii vor discuta cu partenerii de viață despre o posibilă mutare într-un alt oraș sau chiar țară.

Gemenii se află în căutarea unor noi alternative în carieră. Finanicar, pot exista o serie de blocaje în semnarea unor contracte, dar nativii nu se vor lăsa bătuți și le vor veni idei de noi afaceri. Pot apărea mai multe activități simultan. Duminică se activează aspectele financiare și pot apărea noi posibilități de a face bani.

Racul conștientizează ca a trecut printr-o perioadă mai grea și acum are nevoie de o nouă etapă. Comunicarea va fi din ce în ce mai fluentă și mai eficientă. Se grăbesc să ia decizii care implică finanțele, se mobilizează și lucrează cu stima de sine cu mai mult entuziasm pentru obiectivele propuse. Duminică, Racii intră din nou în rutină cu exercițiile în aer liber legate de sănătate. Atenție la cumpărăturile compulsive.

Leul trece în acest weekend de la o stare la alta, este foarte energic. Mare atenție la relații și la datorii. Astrologii le recomandă nativilor din această zodie să se ocupe de datorii. Duminică, leii sunt din nou energici, se ocupă de îngrijirea propriului corp, se conectează cu natura și fac tratamente. În iubire, leii își manifestă din plin sentimentele.

Fecioara va fi predispusă la interiorizare în acest weekend. Își va dori să stea singură, organismul este mai vulnerabil și își pune o barieră între ea și persoana iubită. Se va preocupa de pasiunile ei, care vor fi o soluție pentru a-i reveni motivarea.

Balanța este setată pe carieră chiar și în timpul liber. În acest weekend, nativul se întâlnește cu prietenii cu care poartă discuții despre carieră. Dorința de a fi în centrul atenției îl poate extenua pe nativul acestei zodii.

Citeste si: Fumatul a fost interzis în 52 de parcuri și grădini! Unde s-a întâmplat asta

Citeste si: Momentul îngrozitor în care un bărbat a căzut în gol a fost filmat! Făcea bungee-jumping, dar coarda elastică s-a rupt VIDEO

Citeste si: Hilar? Un copil de 5 ani a sunat la serviciul de urgență dintr-un motiv incredibil! Când agenții de poliție au ajuns la el acasă, nu se așteptau să fie întâmpinați AȘA

Scorpionii sunt puși pe treabă, fiind dornici de afirmare și de a se remarca în fața oamenilor cu autoritate. Însă, depinde de ei cât de corecți sunt. Cariera este foarte importantă, pentru scorpioni. Duminică, nativii nu pot avea parte de odihnă și caută în continuare soluții prin care să se facă afirmați la locul de muncă.

Săgetătorii se gândesc numai la relaxare și la distracție. Primesc vești bune din străinătate, dar trebuie să fie atenți la gestionarea banilor pentru vacanțe. Duminică nativii planuiesc călătorii în străinătate sau chiar se gândesc să-și continue studiile în altă țară.

Capricornii se vor preocupa de bani, dar și de bunurile partenerului și vor face comparații. Astrologii le recomandă nativilor acestei zodii să-și achite facturile, chiar să economisească, fiindcă se anunță o perioadă financiară mai dificilă. Duminică capricornii pot primi sume împrumutate în trecut sau cadouri din parte celor dragi.

Vărsător - prietenii îți atrag atenția. Nativul vrea să-și impună punctul de vedere asupra unor teme care au ramas în trecut. Chiar dacă ceilalți pot avea dreptate, nativul nu vrea să accepte păreri. Duminică, capricornul relaționează cu iubitul/iubita într-un context mai degajat și își rezolvă problemele cu foarte mult calm.

Peștii sunt foarte agitați, în special la serviciu și țin legătura cu colegii pentru rezolvarea unor probleme. În iubire, peștii dezvoltă o discuție importantă cu partenerul. Duminică se ivește o oportunitate de a călători cu iubita sau în interes de serviciu.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate