Fumatul a fost interzis în 52 de parcuri și grădini! Unde s-a întâmplat asta

Fumatul a fost interzis în 52 de parcuri și grădini din Franța.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Informații noi, de ultim moment! În Paris, în 52 de parcuri și grădini a fost interzis fumatul. Astfel că, parisienii au declarat ”război„ fumatului, iar acest viciu este permis doar în anumite locuri.

Citeste si: Alexandra Măceșanu nu poate fi declarată moartă! Care este motivul

Decizia a fost luată anul acesta, iar din această vară, locuitorii, cât și turiștii, nu vor mai avea ocazia să fumeze în anumite locuri publice. La intrări au fost instalate scrumiere, pentru ca fumătorii care nu respectă legea să nu aibă nicio scuză să nu plătească amenda de 38 de euro. Pentru cei care aruncă pe jos mucurile de țigară sancțiunea e și mai mare: 68 de euro.

Citeste si: Momentul îngrozitor în care un bărbat a căzut în gol a fost filmat! Făcea bungee-jumping, dar coarda elastică s-a rupt VIDEO

Citeste si: Hilar? Un copil de 5 ani a sunat la serviciul de urgență dintr-un motiv incredibil! Când agenții de poliție au ajuns la el acasă, nu se așteptau să fie întâmpinați AȘA

În Strasbourg, există, de asemenea, spații verzi unde fumatul este interzis, în timp ce orașele de pe litoral, precum Marsilia sau Nisa au scos în afara legii fumatul pe mai multe plaje.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate