Horoscop octombrie 2019. Evenimente astrologice pentru fiecare zodie în parte

Principalele evenimente astrologice din Horoscop octombrie 2019 sunt reprezentate de tranzitul lui Mercur, Venus și al Soarelui în Scorpion, al lui Marte în Balanță, reluarea aspectului direct a lui Pluton în Capricorn, asumarea celui retrograd de Mercur în Scorpion, Luna plină din Berbec și Luna nouă din Scorpion.

Distribuie pe:

Horoscop octombrie 2019
Horoscop octombrie 2019 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop octombrie 2019 pentru fiecare zodie în parte

Berbec - Horoscop octombrie 2019


In articol:

Berbecii au prilejul să fie cutremurați de patimă în dragoste și neputința de a împărtăși toate astea cu partenerul de viață. Aceștia profită de o turnură propice la locul de muncă.

Taur

Potrivit Horoscop octombrie 2019, Taurii au oportunitatea de a-și îmbunătăți asocierile de tot felul, sociale, profesionale și personale, preocuparea față de starea de sănătate și schimbarea în bine a stilului său de viață. Asta anunță chiar și un parcurs ascendent în carieră.

Citeste si: Horoscop 18 septembrie 2019! Vărsătorii au mari șanse să-și întâlnească dragostea

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 16- 22 septembrie! Zodia care va avea parte de câștiguri financiare

Citeste si: Echinocțiu toamnă 2019. Când are loc echinocțiul și când trecem la ora de iarnă

Gemeni

Pentru Gemeni se anunță o revitalizare, o fortifiere a tonusului fizic și mental. Ba mai mult, aceștia au parte de realizări impresionante din punct de vedere profesional, dar și o viață amoroasă tumultoasă.

Rac

Racii au parte de o perioadă excelentă în dragoste, chiar dacă sunt singuri sau au deja un partener. Acest lucru nu îi determină totuși să-și neglijeze interacțiunea cu familia și prietenii apropiați.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Horoscop octombrie 2019
Horoscop octombrie 2019 pentru fiecare zodie în parte

Leu - Horoscop octombrie 2019

Potrivit Horoscop octombrie 2019, Leii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție relațiilor familiale și conexiunii cu cei dragi, cu persoane cărora le redescoperă importanța în existența lor. Aceștia sunt pe cale să-și consolideze poziția la muncă.

Fecioară

Se anunță o perioadă bună pe plan amoros, dar și social. Mai mult decât atât, asta este momentul pentru asumarea unor riscuri sporite pe plan financiar.

Balanță

Balanțele știu cu siguranță cum să-și pună în valoare atuurile personale și se bucură de o viață sentimentală autentică și bazată pe sinceritate și sentimente reciproce. Toate astea sunt însoțite de noroc pe plan financiar.

Citeste si: Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2019. Energiile zodiei tale sunt interpretate de înțelepții din Orient

Citeste si: Horoscopul zilei- zodiacul chinezesc. Este o zi de cotitură pentru cei din semnul Șobolanului. Tu știi ce semn esti în cel mai precis horoscop al lumii?

Citeste si: Previziuni sumbre pentru luna septembrie! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț: ”Fenomenul morții se va manifesta pregnant”

 

Scorpion

Potrivit Horoscop octombrie 2019, Scorpionii au șanse să ajungă în centrul atenției, sub lumina reflectoarelor și să aibă o interacțiune socială bogată și productivă. Trebuie totuși să aibă grijă să-și mențină sub control impulsurile subconștientului.

Săgetător - Horoscop octombrie 2019

Săgetătorii încep să culeagă roadele muncii depuse în trecut. Ba mai mult, Săgetătorii au parte de o lună excelentă și pe plan amoros și financiar.

Horoscop octombrie 2019
Horoscop octombrie 2019 pentru fiecare zodie în parte

Capricorn

În luna octombrie, Capricornii pun accentul pe posibilitatea materializării unor aspirații înalte, oportunități sporite în amicitii și intersectarea unor astfel de relații cu cele din dragoste. Pot avea parte de câștiguri din asocieri financiare.

Vărsător

Avantajele pe plan profesional sunt notabile. Apar șanse de a călători, iar șansa de a aprofunda conexiunea de cuplu este sporită.

Pești - Horoscop octombrie 2019

Potrivit Horoscop octombrie 2019, Peștii au șansa să-și găsească iubirea peste hotare. Mai mult decât atât, nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt pe punctul de a primi o sumă importantă de bani, rod al muncii anterioare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate