Previziuni sumbre pentru luna septembrie! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț: ”Fenomenul morții se va manifesta pregnant”

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț nu are vești prea bune pentru perioada următoare, el susținând că septembrie vine cu evenimente tragice.

Autor: C.L.

In articol:

”Luna septembrie va fi un preambul la anumite evenimente pe care le vom resimti in anul 2021, totul cu incepere si o forma de focusare chiar din toamna anului 2020!

Luna septembrie ne aduce în prim plan, cel puțin în prima parte, o formă de blocaj financiar vizibil, iar nemulțumirile care vor pleca din acest sector operational, vor fi multe. Factorul declanșator va fi imediat din 3 septembrie și va genera nemulțumiri pe piața financiară din România și nu numai, pentru că implicațiile vor fi mult mai mari!

Și totuși, cele mai importante evenimente se vor consuma în intervalul 9- 21 septembrie, când se pare că anumite aspecte stringente vor scăpa de sub control și va fi un nou scandal în sfera instituțiilor medicale, spitale, medici, tot ceea ce are legătură directă cu sistemul sanitar.

Previziuni sumbre pentru luna septembrie! Am putea să avem o nouă tragedie asemănătoare cazului maternității Giulești sau Colectiv

 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Să ne aducem aminte de incendiul de la maternitatea Giulești de exemplu și câteva configurații asemănătoare.

De asemenea, despre cazul Colectiv în care sistemul a fost depășit de situație, pentru că nuanțele și evenimentul în sine a fost cu mult peste așteptările multora. Un lucru este cert, fenomenul morții se va propaga la o scală vizibilă în România în perioada imediat următoare pentru că, anumite circumstanțe vor declanșa toate aceste elemente incontrolabile. Accidentele de muncă, exploziile, folosirea armelor de foc, incendierea de către alte persoane, violența extremă exercitată sub consumul substanțelor nocive sau alcoolul, sunt doar câteva dintre aspectele care vor genera aceste semne vizibile!

Accidentele și incidentele din stradă, în contextul unor manifestații sau evenimente la care participă o masă mai mare de oameni și nu întâmplător un nou accident care va pune în evidență moartea colectivă.

Citeste si: Legătura dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și crimele din ultimele luni! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț spune care sunt efectele Lunii Negre asupra noastră

Citeste si: Misterul genții albastre din mașina lui Gheorghe Dincă! Să fie poșeta pe care o tot arăta Alexandra în poze? Avem imaginile

Citeste si: Șocant! Ce spunea horoscopul pentru Alexandra Măceșanu, în perioada în care a fost răpită! Dezvăluiri făcute de specialistul în astrologie Ioan Burculeț

Evenimente mai greu controlabile, cum sunt incendiile din Grecia și nu numai, cu certitudine luna septembrie vizează un eveniment important care are mai multe direcții de propagare. Nu doresc să sperii pe nimeni, nu cred că este cazul, însă nu întâmplător factorul declanșator va avea directă conotație cu fenomenele care au legătură cu natura, cu factorii meteorologici, seismele!

Faptul că va fi o lună în care fenomenul morții se va manifesta din punct de vedere socio-uman și mai multe nume  vor fi implicate, fac referință la persoanele cu nume sonoare de la noi, nu vor fi decât aspecte care vin în normalitatea lor și declanșează pentru unii un val de nemultumiri.

Previziuni sumbre pentru luna septembrie! Vor fi manifestări de stradă, revolte

Intrăm din această lună într-o etapă de transformare profundă și chiar dacă orice nuanță conflictuală poate izbucni ușor prin mișcările de stradă care pot avea directă legătură cu agricultorii, minerii, transportatorii, sindicatele, nu întâmplător imediat după 9 septembrie aceste nuanțe se vor face simțite și vizibile la orizont, independent de voința multora! Cu toate acestea, din a doua parte a lunii septembrie, schimbările vor fi majore pentru că însuși destinul României vine cu o etapă de ardere pe deoparte și cu alta de transformare. Nu întâmplator prezența lui Pluton într-o postura și simbolistică importantă aduce acest argument astrologic dincolo de celelalte ștințe, pe care unii le consideră palpabile…

O lună în care elementele foc și apă își vor pune amprenta si totul in jur va fi vizibil, de la inundatii si probleme spontane cu apa pana la miscarile seismice si celelalte elemente care vor aduce o forma de îngrijorare din partea oamenilor. Cu toate acestea luna septembrie va fi traversată de un fenomen de Lună Plină apăsător atât la nivel de raportul conștient – subconștient, cât și o perioadă de erori la care vom participa și fiecare dintre noi le vom resimti”, susține Ioan Burculeț, specialist în astrologie. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Halucinant! Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o, am abandonat cadavrul lângă apă”

Sorina Pintea, declarații despre cazul șocant de la Săpoca: „Noaptea, în liniște, auzi orice zgomot. Suspiciunea mea e că...”

Ce a provocat infarctul Corneliei Catanga? ”A avut o discuție aprinsă cu o femeie” Cine aruncă bomba

Astrologii anunță reușite! Au parte numai de succese în 2022

Lovitură cumplită pentru Klaus Iohannis. Dezvăluirea care îl distruge: Este protejat

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies